Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Dobbeltværelserne er i den historiske bygning, den nye bygning og i sidebygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Alle junior-suiter har et unikt design og kan findes i alle hotellets bygninger. Nogle junior-suiter er på én etage med et soveværelse ovenpå. En dobbeltseng. Mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.