Pure Salt Port de Sóller

Pure Salt Port de Soller ligger i udkanten af Puerto de Sóller og fra hotellet kan du gå en tur langs den palmeomkransede strandpromenade ind til centrum. Hotellet har fine dobbeltværelser, og stranden ligger kun få skridt væk. Du bør bo her, hvis du vil udforske øen Mallorca og på en halv times kørsel kommer du blandt andet til den smukke landsby Dejá. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 14 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pure Salt Port de Soller ligger mellem havet og de fine Tramuntana-bjerge og fra hotellets poolområde kan du nyde begge dele. Om aftenen kan du hygge dig i hotellets bar og nyde en drink eller en hyggelig gåtur ind til selve Puerto de Sóller. Fra Puerto de Sóller kan du tage en dagstur til Palma med tog eller i en lejebil på smalle snoede veje op til den charmerende by Deià.

Hotellet har en solterrasse med pool med smuk udsigt over havet og bjergene. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet.

I hotellets restaurant serveres morgenmadsbuffeten, og frokost og middag bestilles fra en menu, hvor lokale produkter fra regionen og Mallorca bestemmer smag og indhold. Hotellet har to barer, som er åbne fra kl. 11.00 til omkring midnat.

På Pure Salt Port de Soller er der fitnessrum samt sauna og dampbad, som er inkluderet. Spa med skønhedsbehandlinger mod betaling. Mallorca er en populær cykelø, og hotellet har en cykelgarage, reservation påkrævet på forhånd.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Turist- og strandområde. Trafikeret vej skal krydses for at nå Playa d'en Repic stranden. Stranden lige under hotellet har groft sand og sten i vandkanten. Cirka 1 kilometer til centrum af Puerto de Sóller og cirka 4 kilometer til byen Sóller.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag med forret, hovedret og dessert valgt fra en menu)

Morgenmaden serveres mellem kl. 08.00-11.00 og middag mellem kl. 19.00-22.30.

Alle hoteller i Puerto de Sóller

Es Port

Unikt hotel Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca er inkluderet blandt vores udvalgte perler af Apollo Mondo One of a Kind hoteller. Til de af jer, der leder efter et hotel som rejsemål, kan vi varmt anbefale dette hotel fra det 17. århundrede. Atmosfæren, beliggenheden nær stranden og vandrestierne, der starter herfra, gør det til en uovertruffen feriedestination.

Eden Sóller

Nær hav, strand og bjerge, midt i den hyggelige lille ferieby Puerto de Sóller, byder hotel Eden Sóller sine gæster velkomne. Dette hyggelige hotel har et dejligt poolområde med børnesektion, og i restauranten serveres der udsøgte retter fra det mallorcinske og internationale køkken, så du kan trygt bestille halvpension oveni.