Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

1440 bedømmelser
Meget godt
 
956
Godt
 
386
Middel
 
68
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

26-10-2023

af Claus R

Hotel af klasse

Fremragende hotel med historie oh kringelurer, hvilket gjorde det charmant og anderledes. Overdådig morgenmad og aftensmaden ligeledes. Intet skortede. Udeomgivelserne var legio, så der var noget for enhver smag. Spaområdet var til fri afbenyttelse.

 
21-08-2022

af Footprints229617 København, Danmark

Lækkert hotel

Fantastisk beliggenhed meget tæt op strand og restauranter, meget lækker morgenmad med friskpresset juice og meget forskellig frugt, to lækre pools, dejlig skygge på privat terrasse med udsigt over bjergene, og hyggelig udendørs aftenrestaurant

 
03-04-2022

af U37MYkristinaj

Autentisk og gennemført

Autentisk og gennemført, gammel olivenolie mølle. Interiør er superhyggeligt, med kaminer og gamle redskaber til oliefremstilling. Personalet er søde, fleksible og meget hjælpsomme. Gode til engelsk, og imødekomne. Store flotte lyse værelser. God rengøring. Vi havde en juniorsuite, og der var masser af plads, og et lækkert badeværelse med badekar og seperat bruseniche. 2 håndvaske, og lækkert lys. Superlækkert spaområde med sauna, dampbad, opvarmet pool og jacuzzi. Til fri afbenyttelse og med i prisen. Stort og lækkert udendørs areal med flot have og tennisbaner. Af minusser skal nævnes hotellets buffetrestaurant. Den var kedelig og kold. Maden levede ikke op til de 4 stjerner som hotellet har. Ej heller morgenmads buffeten.

 
20-07-2017

af Kjeld J Hvidovre

Skønt hotel i fantastiske omgivelser

Hotel Es Porte er et skønt hotel i nogle fantastiske omgivelser, det var tredive gang vi boede der, og denne gang med vores datter og barnebarn. Vi havde skrevet i forvejen for at høre om mulighed for at få to værelser ved siden af hinanden, og her var alt som vi ønskede da vi ankom. Personalet er imødekommende og hjælpsomme. Deres morgenmadsbuffet er fantastisk, med alt hvad hjertet begærer. Og omgivelsernes er rigtige gode hvis man som os havde et 31/2 år barn med

 
09-05-2015

af Hannekoch Herlev, Danmark

Skønt hotel i smukke omgivelser

Dejligt hotel i smukt renoveret gammel gård med moderne tilbygning i samme stil. Der er mange små hyggelige opholdsrum med intim atmosfære. Hotellet har en flot morgenbuffet og aftenbuffet, som man kan indtage på en stor terrasse med skøn udsigt. Til hotellet er der både indendørs og udendørs pool og spa samt en dejlig stor have med solsenge, parasoller og oliventræer og palmer, der giver skygge. Området hotellet ligger i, Port Soller, er kendt for sine vandreture. På turistkontoret kan man få vandrekort.