Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 47 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Madens standard. Specielt hovedretten. Værelsets beliggenhed. Havde booket en junior suite og fik en sådan nede ved jorden uden udsigt. Stemte ikke overens med billederne på jeres hjemmeside.

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
Stort areal med mange faciliteter. God spredning af gæster, så det ikke føltes overfyldt. Godt og hyggeligt og pænt poolområde. Stemningsfulde rammer og pænt indrettet uden plastikmøbler.
-
Bedre senge. De var meget hårde

Bekræftet køb : 2021-08-08


10 ud af 10

+
Morgenmadsbuffet. Central placering. Hyggeligt.
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


8 ud af 10

+
Virkelig lækkert, flot, hyggeligt hotel (altså selve bygningerne/indretningen og haven/barområdet).
-
Vi havde købt halvpension, og morgenmaden var skøn, men aftensmaden var simpelthen så ringe - virkelig dårlig kvalitet, dårlig tilberedt, kedeligt osv. Hotellets faciliteter var lækre - poolområdet og tennisbaner - dog viste det sig, at brug af tennisbanerne var mod betaling - hvilket intetsteds var oplyst, og desuden forventer man, at den slags er inklusive, når man betaler i dyre domme for at bo på hotellet og netop har valgt et 4-stjernet for at få gode faciliteter. Det bør være gratis for hotellets gæster - om ikke andet så med en begrænsning på - fx maks 3 timer om ugen eller lignende.

Bekræftet køb : 2021-08-01


7 ud af 10

+
Meget idyllisk gammel bygning - desværre ødelagt af tilbygning i billig og funktionel stil.
-
Alt for mange mennesker ift. faciliteter

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Charmerende og afslappet stemning.
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
Værelset var æstetisk smukt. Godt med tre tennisbaner. Selve bygningerne er smukke. Morgenbuffet er god.
-
Hard court banen er i dårlig stand, og de to grus baner blev daglig vandet for meget, så der var sump ved baglinjen. Generelt er hovedretterne ved middagen kedelige og overstegt eller overkogte.

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Haven og bygningerne er meget flotte.
-
Wifi en virker ikke.

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
Den smukke bygning og stemningen
-
Flere liggestole, evt udnyt haven. På et hotel af den standard skal det ikke være umuligt at finde en liggestol efter kl 12.

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

1181 bedømmelser
Meget godt
 
771
Godt
 
331
Middel
 
57
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

20-07-2017

af Kjeld J Hvidovre

Skønt hotel i fantastiske omgivelser

Hotel Es Porte er et skønt hotel i nogle fantastiske omgivelser, det var tredive gang vi boede der, og denne gang med vores datter og barnebarn. Vi havde skrevet i forvejen for at høre om mulighed for at få to værelser ved siden af hinanden, og her var alt som vi ønskede da vi ankom. Personalet er imødekommende og hjælpsomme. Deres morgenmadsbuffet er fantastisk, med alt hvad hjertet begærer. Og omgivelsernes er rigtige gode hvis man som os havde et 31/2 år barn med

 
09-05-2015

af Hannekoch Herlev, Danmark

Skønt hotel i smukke omgivelser

Dejligt hotel i smukt renoveret gammel gård med moderne tilbygning i samme stil. Der er mange små hyggelige opholdsrum med intim atmosfære. Hotellet har en flot morgenbuffet og aftenbuffet, som man kan indtage på en stor terrasse med skøn udsigt. Til hotellet er der både indendørs og udendørs pool og spa samt en dejlig stor have med solsenge, parasoller og oliventræer og palmer, der giver skygge. Området hotellet ligger i, Port Soller, er kendt for sine vandreture. På turistkontoret kan man få vandrekort.

 
06-08-2014

af Kjeld J Hvidovre

Et fantastisk hotel

Er lige vendt hjem efter 14 dages ferie på hotel Es Port i Port Soller det var anden gang vi boede der. Det er et fantastisk hotel, hvor man har formået at bevare det originale Herrested i et moderne hotel. Omgivelserne er fantastiske, med stort udenoms areal med plads til alle uafhængigt af hvilken ferie man foretrækker Selve hotellet er fanatisk flot, hvor man blandt andet har bevaret et gammelt kapel. Og baren er indrettet i den gamle oliven produktion hvor alt udstyret stadig er intakt Service og forplejning på hoteller ter i top med en stor og meget vel assorteret morgenbuffet og ligeledes hvis man vil en stor varieret aftenbuffet Standardværelserne er normale hotelværelser men der er indrettet værelser i den oprindelige bygning som er holdt i den originale stil

 
19-07-2014

af 68Camilla København, Danmark

mest for seniorer

Hotellet har en stor overvægt af senior-gæster, og det gør det knap så egnet til ophold med familiens teenagere. Der er velholdte og charmerende fællesfaciliteter som lounge/cafe, pool og have men meget anonyme værelser til prisen - også hvis man vælger superior. Stor og veldrevet restaurant der servicerer et meget stort antal gæster på half board til morgenmad og middag hver dag. Det er ikke den store gastronomiske oplevelse men et helt ok og stort udvalg i buffeten. Ærgerligt at poolen først åbner kl.10 og allerede lukker kl 19, så det bliver svært at få en morgendukkert før man tager på tur i de smukke Tramuntana bjerge og ikke altid muligt at nå en afkølende svømmetur ved slutningen af dagen.

 
20-08-2013

af Louive Århus, Danmark

Charme og palmetræer

Hyggeligt og charmerende hotel med lækkert poolområde. Tæt på by og strand. Lækker morgenmadsbuffet, som kan nydes på terrassen under vinrankernes skygge. Minus - meget irriterende at man dagligt skal ned i receptionen for at hente ny kode til internettet. En voucher gælder kun i 24 timer. Hvorfor ikke gøre det nemt og gøre det til en del af prisen, hvorfor gøre det så besværligt for sine kunder? Oplevede dele af personalet som meget lidt serviceminded. Meget irriterede at der ved poolområdet bliver reserveret solsenge fra morgenstunden, som sidst på eftermiddagen endnu ikke er blevet brugt. Ellers et rigtig dejligt hotel.