Eden Sóller

Nær hav, strand og bjerge, midt i den hyggelige lille ferieby Puerto de Sóller, byder hotel Eden Sóller sine gæster velkomne. Dette hyggelige hotel har et dejligt poolområde med børnesektion, og i restauranten serveres der udsøgte retter fra det mallorcinske og internationale køkken, så du kan trygt bestille halvpension oveni.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-4 personer. Standard-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Eden Sóller har en perfekt beliggenhed i hyggelige Puerto de Sóller. Der er et dejligt poolområde, en pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbar, der serverer enklere retter i højsæsonen.

Aftenunderholdning et par gange om ugen i højsæsonen. Billard mod betaling.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Tæt på restauranter, cafeer og butikker. Lokaltrafik, der kan virke forstyrrende. Vejen skal krydses for at nå stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Puerto de Sóller

Es Port

Unikt hotel Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca er inkluderet blandt vores udvalgte perler af Apollo Mondo One of a Kind hoteller. Til de af jer, der leder efter et hotel som rejsemål, kan vi varmt anbefale dette hotel fra det 17. århundrede. Atmosfæren, beliggenheden nær stranden og vandrestierne, der starter herfra, gør det til en uovertruffen feriedestination.

Pure Salt Port de Sóller

Pure Salt Port de Soller ligger i udkanten af Puerto de Sóller og fra hotellet kan du gå en tur langs den palmeomkransede strandpromenade ind til centrum. Hotellet har fine dobbeltværelser, og stranden ligger kun få skridt væk. Du bør bo her, hvis du vil udforske øen Mallorca og på en halv times kørsel kommer du blandt andet til den smukke landsby Dejá. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 14 år.