Es Port

  • • Unikt hotel fra 1600-tallet
  • • Charmerende atmosfære
  • • Perfekt beliggenhed

På Es Port kan du tilbringe en afslappende ferie i en helt unik atmosfære med aner tilbage til 1600-tallet! Beliggenheden nær hav og bjerge er uovertruffen. Hotellets restaurant har temadage med mallorcinsk mad, og i hotellets relaxområde kan du nyde mange forskellige behandlinger.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Es Port er et unikt og fantastisk hotel med aner fra 1600-tallet. Renovering og kontinuerlig modernisering, har gjort, at du i dag kan nyde komfort og høj service i et stemningsfyldt miljø.

Der er en opvarmet pool til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice.

Hotellets restaurant serverer traditionel mallorcinsk mad. I højsæsonen arrangerer hotellet bl.a. livemusik i baren og temadage i restauranten.

Gratis wifi på hele hotellet. Opholdsrum med den gamle olivenpresser som centralt blikfang. Kun 150 m til havnepromenaden samt sandstranden. Flotte haveomgivelser, med en helt unik stemning om aftenen.

Hotellet har en relaxafdeling med massage, sauna, opvarmet indendørs pool (saltvand), boblebad og behandling af gigt mod betaling. Om sommeren er indendørs poolen kun for gæster over 16 år. Der er også et lille fitnessrum med få maskiner. Tennis og udlejning af mountainbikes mod betaling. Gratis bordtennis. Niveauforskelle på hotelområdet. Lille bakke fører op til hotellet. Begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) Drikkevarer indgår ikke.

Alle hoteller i Puerto de Sóller

Pure Salt Port de Sóller

Pure Salt Port de Soller ligger i udkanten af Puerto de Sóller og fra hotellet kan du gå en tur langs den palmeomkransede strandpromenade ind til centrum. Hotellet har fine dobbeltværelser, og stranden ligger kun få skridt væk. Du bør bo her, hvis du vil udforske øen Mallorca og på en halv times kørsel kommer du blandt andet til den smukke landsby Dejá. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 14 år.

Eden

Nær hav, strand og bjerge, midt i den hyggelige lille ferieby Puerto de Sóller, byder hotel Eden sine gæster velkomne. Dette hyggelige hotel har et dejligt poolområde med børnesektion, og i restauranten serveres der udsøgte retter fra det mallorcinske og internationale køkken, så du kan trygt bestille halvpension oveni.