Es Port

  • • Unikt hotel fra 1600-tallet
  • • Charmerende atmosfære
  • • Perfekt beliggenhed
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Es Port kan du tilbringe en afslappende ferie i en helt unik atmosfære med aner tilbage til 1600-tallet! Beliggenheden nær hav og bjerge er uovertruffen. Hotellets restaurant har temadage med mallorcinsk mad, og i hotellets relaxområde kan du nyde mange forskellige behandlinger.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Es Port er et unikt og fantastisk hotel med aner fra 1600-tallet. Renovering og kontinuerlig modernisering, har gjort, at du i dag kan nyde komfort og høj service i et stemningsfyldt miljø.

Der er en opvarmet pool til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice.

Hotellets restaurant serverer traditionel mallorcinsk mad. I højsæsonen arrangerer hotellet bl.a. livemusik i baren og temadage i restauranten.

Gratis wifi på hele hotellet. Opholdsrum med den gamle olivenpresser som centralt blikfang. Kun 150 m til havnepromenaden samt sandstranden. Flotte haveomgivelser, med en helt unik stemning om aftenen.

Hotellet har en relaxafdeling med massage, sauna, opvarmet indendørs pool (saltvand), boblebad og behandling af gigt mod betaling. Om sommeren er indendørs poolen kun for gæster over 16 år. Der er også et lille fitnessrum med få maskiner. Tennis og udlejning af mountainbikes mod betaling. Gratis bordtennis. Niveauforskelle på hotelområdet. Lille bakke fører op til hotellet. Begrænset trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.