Es Port

apollo mondo one of a kind

Unikt hotel Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca er inkluderet blandt vores udvalgte perler af Apollo Mondo One of a Kind hoteller. Til de af jer, der leder efter et hotel som rejsemål, kan vi varmt anbefale dette hotel fra det 17. århundrede. Atmosfæren, beliggenheden nær stranden og vandrestierne, der starter herfra, gør det til en uovertruffen feriedestination.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Es Port er et unikt og fantastisk hotel, der går tilbage til det 17. århundrede, hvor en omhyggelig renovering og løbende modernisering gør, at du i dag kan nyde komfort og høj service i et stemningsfuldt miljø. Beliggende i hjertet af Puerto de Sóller, mellem Tramuntana-bjergene og Middelhavet, byder den mallorcanske have dig velkommen med smukke grønne områder og en gammel olivenpresse.

Sol og badning
Hotellets poolområde har en pool med en børnesektion, der strækker sig ud i haven. Solstole og parasoller er på græsplænerne og terrasserne, så bare slå dig ned for at slappe af. Poolhåndklæder er også inkluderet. Der er omkring 150 meter til sandstranden og havnepromenaden. Solstole og parasoller kan lejes på stranden.

Madoplevelser
Hotellets restaurant Sa Figuera serverer traditionelle mallorcanske retter med et innovativt touch, som man ikke bør gå glip af. À la carte-restauranten er hjemsted for kokken Xisco Arbona og hans team, som tilbereder retter af råvarer, der delvist er hentet direkte fra hotellets have. I restauranten Sa Possessió serveres en lækker morgenmadsbuffet og til middag bestilles hovedretten fra en menu, mens forret og dessert tages fra buffet. I højsæsonen afholdes temamiddage i restauranten en gang om ugen, og i baren kan du nyde levende musik nogle aftener.

Aktiviteter
I hotellets afslapningsområde er du velkommen til gratis at benytte sauna, jacuzzi og indendørs pool med saltvand, spa-behandlinger og massage mod betaling. I juli og august er hotellets spa kun for gæster over 16 år, på andre tidspunkter er børn velkomne, når de følges med en voksen mellem kl. 09.00 og 15.00. Der er også et lille fitnessrum med et par træningsmaskiner. Bordtennis. Tre tennisbaner mod betaling, ketsjere og bolde er inkluderet.

Øvrigt om hotellet:
Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af flere forskellige bygninger. Niveauforskelle og en lille bakke fører op til hotellet. Begrænset trafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.30-21.15.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Puerto de Sóller

Pure Salt Port de Sóller

Pure Salt Port de Soller ligger i udkanten af Puerto de Sóller og fra hotellet kan du gå en tur langs den palmeomkransede strandpromenade ind til centrum. Hotellet har fine dobbeltværelser, og stranden ligger kun få skridt væk. Du bør bo her, hvis du vil udforske øen Mallorca og på en halv times kørsel kommer du blandt andet til den smukke landsby Dejá. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 14 år.

Eden Sóller

Nær hav, strand og bjerge, midt i den hyggelige lille ferieby Puerto de Sóller, byder hotel Eden Sóller sine gæster velkomne. Dette hyggelige hotel har et dejligt poolområde med børnesektion, og i restauranten serveres der udsøgte retter fra det mallorcinske og internationale køkken, så du kan trygt bestille halvpension oveni.