Riu Bravo

Hos Riu Bravo er All Inclusive inkluderet i prisen, og her bor du tæt på både stranden og centrum af Playa de Palma. Hotellet lokker med flere pools, mange aktiviteter og afslappende spa-behandlinger. Omgivelserne byder på shopping, spændende underholdning og en levende atmosfære i sommermånederne.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Større dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riu Bravo har fire pools, hvoraf tre er udendørs. En af poolerne har en poolbar, og den ene pool har en mere lavvandet sektion for børn. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Den fjerde pool er en indendørs pool, der er åben fra november til april.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant. I den spanske restaurant Olé og i grillrestauranten Es Pil·lari serveres forret og desserten fra buffet og hovedretten bestilles fra menu. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne, og der er to seatings pr. aften. Dresscode - pænt tøj og lange bukser til mænd til middag. Hotellet har tre barer, heraf en poolbar, der serverer drinks og lette måltider ved frokosttid, en poolbar med en aldersgrænse på 18 år og en loungebar, der er åben om aftenen.

Gæster over 18 er velkomne i hotellets wellness-center, og du kan gratis benytte dampbad, jacuzzi og indendørs pool, spa-behandlinger og massage mod betaling. Den indendørs pool er kun åben fra november til april. Fitnessrummet har en aldersgrænse på 16 år. Cykeludlejning samt gratis cykelgarage gratis. Aftenunderholdning et par aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Riu Bravo er centralt beliggende i Playa del Palma med mange restauranter og barer i nærheden af hotellet. Flytrafikken i området kan opfattes som forstyrrende. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden. 12 kilometer ind til byen Palma, som du når via strandpromenaden, som er en vandre- og cykelsti langs havet. Du kan også tage den lokale bus, der kører lige uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00
  • Middag i restaurant Olé, kl. 19.00-20.30 og 21.00-22.30
  • Middag i grillrestauranten Es Pil·lari, kl. 18.30-20.00 og 20.30-22.00
  • Til frokost og middag indgår tre glas vin, øl eller sodavand
  • Lokale, ikke-alkoholiske forfriskninger i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Playa de Palma

Nautic Hotel & Spa

Hotel Nautic Hotel & Spa ligger i Can Pastilla på Mallorca. Hotellets tagterrasse med loungebar er det perfekte sted at slappe af og bare være. San Antonio de la Playas lystbådehavn og den lange strand er ikke langt væk, og du kan nemt komme til Palma med den lokale bus på under en halv time.

Las Arenas

Las Arenas er et pænt hotel i lys skandinavisk stil i Can Pastilla, få kilometer uden for Palma by. Hotellet er velegnet til dem, der ønsker at bo tæt på stranden med restauranter og barer og byen Palmas store udvalg af restauranter, underholdning og shopping i cykelafstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar. Velkommen til et dejligt hotel kun for voksne!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Forkæl dig selv i hotellets spa.

JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun for gæster over 16 år. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.

Paradiso Garden

Paradiso Garden er et pænt og stilfuldt hotel nær den lange og fine sandstrand i Playa de Palma. Ved poolområdet kan man hænge ud om dagen og der spilles dejlig musik om aftenen. Er cykling noget for dig, er her både cykelgarage og værktøj, når du kommer tilbage fra din cykeltur i Mallorcas smukke natur. Der er også en indendørs pool, sauna og dampbad til afslapning. Morgenmadsbuffet og brunch indgår!

Pure Salt Garonda

Pure Salt Garonda ligger over den fine og lange sandstrand i Playa de Palma. Her kan du nyde et stilfuldt poolområde og se ud mod stranden eller bare slappe af og nyde udsigten fra en solstol på tagterrassen - hvor en smuk solnedgang er garanteret. Halvpensionen inkluderer forskellige valg af restauranter, både inden- og udenfor hotellet. Aldersgrænsen for at bo på Pure Salt Garonda er 18 år.

BQ Aguamarina Boutique Hotel

BQ Aguamarina Boutique Hotel ligger direkte over havnen i Can Pastilla og uden for hotellet finder du et væld af taverner, der inviterer dig til at spise med spanske smage. En kort gåtur fra hotellet ligger den fine sandstrand, men du kan også bade i hotellets pool på tagterrassen med en strålende udsigt over havet og hvor du også kan du se lysene fra Palma i horisonten.

HM Ayron Park

HM Ayron Park har en uovertruffen udsigt fra tagterrassen, hvor du finder to af hotellets fem pools. Her kan du blive hele dagen med at svømme og afslutte dagen med en smuk solnedgang og se byen Palma oplyst til aftenens underholdning. Dette voksenhotel har en aldersgrænse på 18 år. Slap af i hotellets spa, tag en cykeltur ind til Palma og nyd god mad, livet og dig selv.

HM Dunas Blancas

HM Dunas Blancas er et pænt og stilfuldt hotel i Playa de Palma. Hotellet ligger direkte på den lange og fine sandstrand langs promenaden, der er velegnet til en tidlig morgenvandring, en cykeltur ind til Palma eller en aftentur efter middagen. Hotellet har tre pools med solstole, men der er også ekstra komfortable loungesofaer til at slappe af i.

Riu Concordia

Riu Concordia ligger nær den fine strand i Playa del Palma. Her tilbringes dagene ved det store og smukke poolområde med nogle afstikkere til en dukkert i havet. Træn i fitnessrummet, tag en forfriskende gåtur langs strandpromenaden eller lej en cykel og oplev byen Palma, som du kan nå via en smuk cykelsti. Tilkøb gerne halvpension for en bekvem ferie!