Vigilia Park

På Viligia Park bor du i store lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

poolområde på 6 etage
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Vigilia Park ligger i den gamle fiskerby Puerto de Santiago lige syd for Los Gigantes på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene er på taget med smuk udsigt over Los Gigantes klipperne, hvor der også er en separat børnepool og jacuzzi. Poolen, der ligger i stueplan, opvarmes om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. I godt vejr kan også naboøerne La Gomera og La Palma ses. Ved begge pools er der solstole, parasoller og en poolbar, der serverer forfriskende drinks og enkle retter. En kort gåtur fra hotellet ligger naturlige havbassiner, og den nærmeste strand med sort lavasand er omkring 1 kilometer fra hotellet.

Hotellets restaurant La Tasca serverer morgenmadsbuffet og i hotellets à la carte restaurant på fjerde sal kan du spise middag. Gratis adgang til fitnessrum og sauna. Hotellet har også sjove aktiviteter for hele familien. Der tilbydes blandt andet en legeplads og en lille minigolfbane, billard og bordtennis mod betaling.

Et område med wifi inkluderet, andre områder mod betaling. Nær hotellet ligger et stort shoppingcenter. Lige ved hotellet er der et busstoppested, så det er nemt at komme rundt på øen med lokalbus.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og den mægtige kyst. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Sholeo Lodges Los Gigantes

Hos Sholeo Lodges Los Gigantes mødes eventyr og afslapning til en unik oplevelse. Det er i hotellets Feel Good Garden, det sker, her kan du bare nyde og tage det roligt eller prøve nye udendørsaktiviteter eller sport – du bestemmer selv, hvad der passer dig. Slap af og lad dette være dit fristed!

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.