Coral Los Alisios

Coral Los Alisios ligger på en bakke over Los Cristianos. Her kan du slappe af ved et poolområde med pool og en hyggelig atmosfære med strand og centrum inden for gåafstand. For de yngste i familien er der et sjovt legebassin.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Internettet var for dårligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Coral Los Alisios har en vidunderlig beliggenhed på en bakke over Los Cristianos. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool med børnesektion. Poolen er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. På bagsiden af hotellet er der en lavvandet legepool for børn med blandt andet vandfyldte spande og tønder og vandkanoner samt solstole. Der er også en anden solterrasse med solstole på hotellet, hvor du kan nyde eftermiddagssolen.

Udover drikkevarer serveres lette frokostretter som pizza og pasta i pool-/snackbaren. Buffetrestaurant hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad.

For dem, der ønsker at træne, er der et lille fitnessrum med fire maskiner. Bordtennis og dart. Billard mod betaling. Til afslapning tilbydes massage mod betaling. Underholdning et par aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Opkoblingen kan variere i nogle lejligheder. Tøjvask mod betaling. Miniliv, hvor du kan shoppe for at lave mad i lejligheden.

Centrum af Los Cristianos er inden for gåafstand og har et dejligt udvalg af restauranter og en lang strandpromenade. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Alle bygninger har elevator, men fra bygningerne er der trapper til poolbar, poolområde, reception og restaurant.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er et hotel for dig, der rejser med familien. Her findes flere dejlige poolområder, en tennisbane og mulighed for at spille squash og basket. Hvis du vil bade i havet, er der gåafstand til stranden i Los Cristianos.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife har en central beliggenhed i Los Christianos. På hotellet er der et frodigt poolområde med stor pool. Fra hotellet er der gåafstand til de herlige sandstrande, shopping og udeliv. Hvis du elsker smukke udsigter, anbefales superior-værelserne, som er placeret øverst oppe.