HG Tenerife Sur

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

det er centralt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur har et dejligt poolområde med opvarmet pool og separat børnepool. Poolene er opvarmet til omkring 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller og poolbar. Vil du solbade og bade i havet, ligger stranden Playa de los Cristianos omkring 700 meter væk, og stranden Playa de las Vistas er omkring 1 kilometer væk.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmads- og middagsbuffeter samt à la carte-retter.

For de aktive er der et lille fitnessrum med fire maskiner til gæster over 18 år. Squash mod betaling. Massage og sauna tilbydes mod betaling. Airhockey og billard mod betaling. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Hurtigere wifi mod betaling. Strygejern kan lånes i receptionen. Minimarked. Centrum af Los Cristianos er inden for gåafstand og byder på en bred vifte af restauranter og shopping. Musik og byliv på hotellet kan opfattes som forstyrrende for nogle lejligheder. Gennemkørselstrafik. Der er elevator i den 6 etagers høje bygning, som 1-værelses lejlighederne ligger i. Øvrige bygninger har 3 etager og ingen elevator.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen kl. 18.30-20.30.

Hvis du tilkøber halvpension over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Cristianos

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios ligger på en bakke over Los Cristianos. Her kan du slappe af ved et poolområde med pool og en hyggelig atmosfære med strand og centrum inden for gåafstand. For de yngste i familien er der et sjovt legebassin.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er et hotel for dig, der rejser med familien. Her findes flere dejlige poolområder, en tennisbane og mulighed for at spille squash og basket. Hvis du vil bade i havet, er der gåafstand til stranden i Los Cristianos.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife har en central beliggenhed i Los Christianos. På hotellet er der et frodigt poolområde med stor pool. Fra hotellet er der gåafstand til de herlige sandstrande, shopping og udeliv. Hvis du elsker smukke udsigter, anbefales superior-værelserne, som er placeret øverst oppe.

H10 Big Sur

H10 Big Sur er et stilfuldt boutique-hotel lige overfor stranden i Los Cristianos. Hotellet har et dejligt poolområde, en flot have og en fantastisk tagterrasse. Minimumsalderen for at bo på hotellet er 18 år. Efter en kort gåtur finder du den lange og brede strand Playa de los Cristianos. Hotellet har en afslappende spa, og du kan træne i fitnessrummet.