Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Det hele
-
Det gjorde det

Bekræftet køb : 2023-03-26


9 ud af 10

+
Dejlig terasse
-
Der er intet

Bekræftet køb : 2023-03-19


8 ud af 10

+
Dejlig stor lejlighed med god terrasse
-

Bekræftet køb : 2023-02-12


7 ud af 10

+
Rengøringen
-
Lejligheden var stor men ik så hyggelig. Maden var var fantasiløst og kedelig

Bekræftet køb : 2023-02-05


8 ud af 10

+
Dejlig rummelig lejlighed, rolige omgivelser, fælles arealer til alle sider dvs altid sol og læmuligheder
-

Bekræftet køb : 2023-02-05


7 ud af 10

+
-
Sengene var ok. Savnede nogle bedre stole og sofa som man kunne side i på værelset. Brugte havestolene fra terrassen, da de var bedre at sidde i. Stolene i baren var ok, men da der var meget gennem træk i rummet, var der ikke så behageligt at være der. Vi savnede et sted hvor vi kunne sidde lunt og hygge os, sammen med de andre gæster. Skal tænke på, at de fleste af os er pensionister, hvilket det bestemt ikke var taget hensyn til. Der stod at der var underholdning 2 gange om ugen. Der var ingen underholdning udover vandgymnastik.

Bekræftet køb : 2023-01-29


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-01-29


9 ud af 10

+
Beliggenhed fin og størelsen på lejligheden og apterringen i køkkenet
-

Bekræftet køb : 2023-01-29


5 ud af 10

+
-
Der var mange trapper og det bliver til en udfordring for en med dårlig ryg. I beskrivelsen står der, at der er live musik et par gange om uge, det var der ikke. Den underholdning der var en person, der spillede højt musik ved poolen samtidig med at han talte meget højt i en mikrofon, hvilket gjorde det svært at slappe af ved poolen. Vi havde soveværelse ud mod et sted hvor rengørings personalet stod og talte og grinte højt tidligt om morgenen.

Bekræftet køb : 2023-01-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

1095 bedømmelser
Meget godt
 
241
Godt
 
436
Middel
 
236
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
77

5 nyeste bedømmelser

07-04-2023

af Linda P Kalundborg, Danmark

Rent og pænt samt venligt personale.

Los Alisios er et rent og pænt hotel med et venligt personale. Hotellet ligger i udkanten af Los Cristianos .Afstanden til strand og by er noget optimistisk beskrevet. Den første dag ville vi gå til stranden. Havde mindre børn med, gåturen var meget lang og ikke uden problemer, de følgende dage blev med taxa frem og tilbage ca. 6 EUR pr. tur. Faciliteter på hotellet er der ikke mange af. En voksenpool hvoraf en mindre del er børnepool. Liggestol omkring poolen er svære at få fat på. Så godt som samtlige solstole bliver reserveret fra morgenstunden. Folk lægger håndklæder og mange kommer først i løbet eftermiddagen. Vi påtalte problemet, fik oplyst at personalet ikke kunne skelne til hvornår folk havde forladt deres stole, om de var på toilettet eller inde og spise.!! Denne forklaring er på ingen måde acceptabel. Det var tydeligt for enhver, at så godt som samtlige liggestole ikke blev benyttet. Lejligheden var stor, men meget mørk. Sengen var god at ligge i. Desværre havde vi fået en lejlighed, hvor der kun var aftensol - blok B-. Vi havde all inclusive, ikke noget vi vil anbefale andre at tage. Restauranten var i en kælder, stort lokale, vil nærmest kalde det for et cafeteria. På ingen måde et hyggeligt sted. Morgenmaden var ok, men resten af måltiderne var ensformige og kedelige. Deres bar var heller ikke den bedste. Vi forstår ikke at dette hotel kan være 4 stjernet. Aldrig har vi boet på så ringe et 4 stjernet hotel.

 
07-04-2023

af Allan F Aalborg, Danmark

6 gange på dette hotel over 10 år

Dejlig hotel med god morgenmad ,pæn og ren overalt og fin betjening ,lidt gammel men ligger fint nær handelsmuligheder og ca 1 km fra centrum kan kun anbefales Vi har efterhånden været der 6 gange igennem 10 år

 
22-12-2022

af Minrejse23 Nordby, Danmark

Ganske udmærket hotel pænt og rent flink personale.

Dejlig stor værelse boede i c blok en del trapper for ældre mennesker udmærket morgenmad der var det eneste vi spiste på hotellet udover grillkylling på værelset Der dog ikke var god hotellet kan anbefales Der bør være flaskevand når man ankommer når supermarkedet er lukket

 
28-11-2022

af HugoJHjorring Hjørring, Danmark

Vellykket genbesøg

Har boet her tidligere, blev ikke skuffet ved genbesøg, hotellet er dog efterhånden lidt slidt, syntes ikke det helt lever op til 4 stjerner ved mit rejsebureau. Store lejligheder, men som sagt lidt slidte, jeg er meget høj så sengene var lidt korte til mig, det fungerede udmærket med loftsvifter, jeg savnede ikke aircondition. Til gengæld oplevede noget af den bedste rengøring jeg har set, der blev virkelig brugt lang tid dagligt i hver lejlighed, og der var virkelig rent og indbydende bagefter. Hotellet ligger stille lidt i udkanten af byen, er man gangbesværet skal man være opmærksom på at der er langt til det meste, og området omkring hotellet er rimeligt kuperet.

 
23-11-2021

af susannesJ1725ST

Coral los Alisios

Fremragende hotel Dejlige værelser, havde All incl, upåklageligt Service minded personale. Rengøring får også mange stjerner. Dejligt med strandbus ud og hjem. (Har været der 3 gange og kommer igen i dec.)