CHECKIN Bungalows Atlántida

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er et hotel for dig, der rejser med familien. Her findes flere dejlige poolområder, en tennisbane og mulighed for at spille squash og basket. Hvis du vil bade i havet, er der gåafstand til stranden i Los Cristianos.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder superior for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn. 2-værelses lejligheder Premium for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder til 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Belliggenheden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 950 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida består af flere bygninger, og der er en kort gåtur til stranden i Los Cristianos. Her findes flere poolområder med i alt tre pools. To pools har en lavere del for børn og er opvarmet november til maj til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Ved alle pools findes solstole og parasoller samt en poolbar, der serverer kolde og varme drikkevarer. Hotellet har også en chill out zone med balinesiske solsenge.

I buffetrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag. Poolbar.

Vil du dyrke motion i ferien, kan du spille tennis, squash og basketball samt bordtennis, billard og minigolf - alt sammen mod betaling. Fitnessrum mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 3-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Cykeludlejning. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Hårtørrer kan lånes mod depositum. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, mod betaling. Til centrum af Los Cristianos er der omkring 1 kilometer og til stranden er der omkring 600 meter. Niveauforskelle og flere trapper indenfor hotelområdet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmad
 • Halvpension (morgenmad- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Tilkøber du halvpension eller All Inclusive indgår:

 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
 • Snacks som hamburgere, sandwiches og is, kl. 11.00-12.30 og 16.00-17.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00 -Sportsaktiviteter såsom minigolf, basketball og bordtennis mod betaling.
 • 20% rabat på tennis, squash og fitnessrum.

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios ligger på en bakke over Los Cristianos. Her kan du slappe af ved et poolområde med pool og en hyggelig atmosfære med strand og centrum inden for gåafstand. For de yngste i familien er der et sjovt legebassin.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife har en central beliggenhed i Los Christianos. På hotellet er der et frodigt poolområde med stor pool. Fra hotellet er der gåafstand til de herlige sandstrande, shopping og udeliv. Hvis du elsker smukke udsigter, anbefales superior-værelserne, som er placeret øverst oppe.

H10 Big Sur

H10 Big Sur er et stilfuldt boutique-hotel lige overfor stranden i Los Cristianos. Hotellet har et dejligt poolområde, en flot have og en fantastisk tagterrasse. Minimumsalderen for at bo på hotellet er 18 år. Efter en kort gåtur finder du den lange og brede strand Playa de los Cristianos. Hotellet har en afslappende spa, og du kan træne i fitnessrummet.