H10 Big Sur

H10 Big Sur er et stilfuldt boutique-hotel lige overfor stranden i Los Cristianos. Hotellet har et dejligt poolområde, en flot have og en fantastisk tagterrasse. Minimumsalderen for at bo på hotellet er 18 år. Efter en kort gåtur finder du den lange og brede strand Playa de los Cristianos. Hotellet har en afslappende spa, og du kan træne i fitnessrummet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Big Sur har et dejligt poolområde med en stor pool, der er opvarmet om vinteren (31/10-31/3) til ca. 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Jacuzzi. Solstole og parasoller. Håndklæder ved poolen er inkluderet.

H10 Big Sur har to restauranter og tre barer. Blue Bay serverer morgenmadsbuffet og aftensmad, men serverer også à la carte-retter om aftenen. På à la carte-restauranten Naturlia kan man spise frokost på den hyggelige udendørs terrasse. Vær omhyggelig med påklædningen, lange bukser til mænd ved middagen. Cactus Bar er en bar ved poolen, en cocktailbar og en snackbar til lette måltider i løbet af dagen. Hvis du kan lide Gin & Tonic, kan du prøve en GT på Mike's Coffee, hvor du også kan få en stærk espresso, en blød cappuccino eller en smoothie. To terrasser på 8. etage byder på en smuk udsigt, hvor du kan læne dig tilbage i en behagelig solstol og nyde havudsigten.

I hotellets spa kan du slappe af med massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Sauna, hammam og fitnesscenter er inkluderet. Der er mulighed for bordtennis. Billard mod betaling. Vandaerobic. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice 12:00-21:00. Stenstranden Playa de los Tarajales ligger ca. 100 meter væk, den store og brede sandstrand Playa de los Cristianos ligger ca. 350 meter væk, og gågaden Avenida Los Playeros ligger ca. 650 meter væk, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker.

Måltider

Indgår

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Morgenmaden og middagen serveres i buffetrestauranten Blue Bay, kl. 07.30-10.00 og kl. 18.30-21.30.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios ligger på en bakke over Los Cristianos. Her kan du slappe af ved et poolområde med pool og en hyggelig atmosfære med strand og centrum inden for gåafstand. For de yngste i familien er der et sjovt legebassin.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er et hotel for dig, der rejser med familien. Her findes flere dejlige poolområder, en tennisbane og mulighed for at spille squash og basket. Hvis du vil bade i havet, er der gåafstand til stranden i Los Cristianos.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife har en central beliggenhed i Los Christianos. På hotellet er der et frodigt poolområde med stor pool. Fra hotellet er der gåafstand til de herlige sandstrande, shopping og udeliv. Hvis du elsker smukke udsigter, anbefales superior-værelserne, som er placeret øverst oppe.