Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife har en central beliggenhed i Los Christianos. På hotellet er der et frodigt poolområde med stor pool. Fra hotellet er der gåafstand til de herlige sandstrande, shopping og udeliv. Hvis du elsker smukke udsigter, anbefales superior-værelserne, som er placeret øverst oppe.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 eller 2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

vi har boet der tidligere og det ligger centralt og ikke langt fra stranden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sol Arona Tenerife ligger centralt og med kort gåafstand til stranden i Los Cristianos. Her er et poolområde med en stor pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar.

Buffetrestaurant som serverer internationale retter. Sports- og lobbybar. Aftenunderholdning nogle aftener.

Fitnessrum. Nogle gange om ugen tilbyder hotellet forskellige træningshold som yoga, pilates og aerobics. Minigolf, bordtennis og billard mod betaling. Legeplads. Minimarked.

Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik, som kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag 25/12
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Agora, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i restaurant Agora, kl. 13.00-15.30
  • Snacks og is i Blanco Bar, kl. 11.00-18.00
  • Middagsbuffet i restaurant Agora, kl. 18.30-22.00
  • Forfriskninger som øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Lejlighedshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos tilbyder central beliggenhed med gåafstand til strande og restauranter. Ved poolområdet findes opvarmede pools for både store og små, og hotellet har både fitnessrum og squash. I lejligheden er der rig mulighed for at lave mad selv, men du kan også tilkøbe halvpension for en mere bekvem ferie.

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios ligger på en bakke over Los Cristianos. Her kan du slappe af ved et poolområde med pool og en hyggelig atmosfære med strand og centrum inden for gåafstand. For de yngste i familien er der et sjovt legebassin.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Lejlighedshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er et hotel for dig, der rejser med familien. Her findes flere dejlige poolområder, en tennisbane og mulighed for at spille squash og basket. Hvis du vil bade i havet, er der gåafstand til stranden i Los Cristianos.

H10 Big Sur

H10 Big Sur er et stilfuldt boutique-hotel lige overfor stranden i Los Cristianos. Hotellet har et dejligt poolområde, en flot have og en fantastisk tagterrasse. Minimumsalderen for at bo på hotellet er 18 år. Efter en kort gåtur finder du den lange og brede strand Playa de los Cristianos. Hotellet har en afslappende spa, og du kan træne i fitnessrummet.