Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser Plus for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,8 ud af 10
Baseret på 11 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et stort og elegant hotel i gåafstand til Papagayo-strandene. Ved det store poolområde findes seks saltvandspools, hvoraf de fem er opvarmet om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Tre separate børnepools. Ved den ene børnepool er der også vandrutsjebaner. Solstole og parasoller tilbydes gratis, og poolhåndklæder er mod depositum. Poolbaren serverer enklere retter. Der er en lille stenstrand omkring 50 meter fra hotellet, og de berømte Papagayo-strande er ca. 600 meter væk.

Hotellets buffetrestaurant Las Colordadas serverer morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten Portofino serveres mad fra det italienske køkken, forretter og desserter fra buffet og hovedretten bestilles fra en menu. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Der er også en sportsbar og underholdning med livemusik.

Vil du holde dig aktiv, er der fitnessrum med 16 års aldersgrænse, aerobic, beachvolley og bordtennis. På nabohotellet er det muligt at spille tennis mod betaling. Vandsport mod betaling. Forkæl dig også med et besøg i hotellets luksuriøse spa-anlæg - entré er mod betaling, så har du fri adgang til indendørs pool, jacuzzi og sauna. Spabehandlinger mod betaling og med en aldersgrænse på 16 år. Mini-spa, for børn 4-16 år, mellem kl 11.00 og 13.00 - mod betaling for børn, mens forældrene får behandling.

Børneklub i regi af hotellet - to timer om dagen fra 6 måneder til 3 år og en miniklub for børn fra 4 til 8 år med engelsktalende personale. Legerum med videospil og en lille 5D-biograf for børn mod betaling. Legeplads.

Vil du se mere af Playa Blanca, er der cykeludlejning på hotellet. Benyt lejligheden til at besøge den berømte Marina Rubicon, som er omkring 2 kilometer væk, eller centrum af Playa Blanca, omkring 4 kilometer væk.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30.
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Snacks i La Cascada Snack Bar, kl. 10.30-18.00
  • Kolde snacks i Princesa Dácil Bar, kl. 10.30-18.00.
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Middag på den italienske à la carte restaurant, kl 18.30-21.00. Bordreservation er påkrævet
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 2- eller 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.

MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!