Værelsestyper

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger til 2 børn. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser, junior-suite

Familie-værelser, junior-suite er to junior-suiter med connecting doors. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. To badeværelser med bad/brus og toilet. To møblerede terrasser. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 4-8 personer, heraf 6 børn.

Grand Suite i hotellets premiumdel

Moderne og pæne suiter, Grand suite, beliggende i separat bygning i hotellets premiumdel, der kun er for gæster over 16 år. Separat soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning på sovesofa for 3. person over 16 år. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit, kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter

Rummelige og moderne junior-suiter med dobbeltseng og lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Junior-suiter Deluxe i hotellets premiumdel

Moderne og pæne junior-suiter Deluxe beliggende i separat bygning i hotellets premiumdel, der kun er for gæster over 16 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning på sovesofa for 3. person. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit, kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter i sidebygning

Moderne og pæne junior-suiter i sidebygning. Dobbeltseng og lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar (mod betaling). Tv med satellitkanaler. Nespressomaskine. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter Premium

Junior-suiter Premium er rummelige og moderne suiter med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning for 3. person. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng og at Junior-suiter Premium ikke er beliggende i hotellets premiumdel.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter Superior

Junior-suiter Superior er rummelige og moderne suiter med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Junior-suiter Superior en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 10% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 1-3 personer.

Suiter

Suiterne er rummelige og moderne med en soveværelsesdel og en opholdsdel. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Suite en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 10% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-suiter

Superior-suiterne er rummelige og moderne, med en soveværelsesdel og en opholdsdel. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Superior-suiter en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 15% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.