Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekar med bruser og toilet. Møbleret terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse, junior-suite

Familie-værelser, junior-suite er to junior-suiter med connecting doors. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. To badeværelser med badekar eller bruser og toilet. To terrasser. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 4-8 personer, heraf 6 børn.

Grand Suite

Grand Suite i hotellets premiumdel, beliggende i separat bygning i hotellets premiumdel, der kun er for gæster over 16 år. Separat soveværelse med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning på sovesofa for 3. person over 16 år. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit, kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite

Rummelige og moderne junior-suiter med dobbeltseng og lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Junior-suite deluxe

Junior-suiter deluxe beliggende i separat bygning i hotellets premiumdel, der kun er for gæster over 16 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på sovesofa for 3. person. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit, kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse.

  • Et besøg om dagen er inkluderet i hotellets Thalasso Spa.
  • 15 % rabat på behandlinger i hotellets Thalasso Spa.
  • Middag i hotellets buffetrestaurant eller i en hvilken som helst à la carte-restaurant.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite i sidebygning

Junior-suiter i sidebygning (premiumdel). Dobbeltseng og lille siddegruppe. Pudemenu. Kaffe-/te faciliteter samt minibar (mod betaling). Tv med satellitkanaler. Nespressomaskine. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

  • Et besøg pr. ophold er inkluderet i hotellets Thalasso Spa.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite Prestige

Junior-suiter Prestige er rummelige og moderne suiter med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning for 3. person. Lille siddegruppe. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite Superior

Junior-suiter Superior har en dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Junior-suiter Superior en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 10% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 1-3 personer.

Suite

Suiterne er rummelige og moderne med en soveværelsesdel og en opholdsdel. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Suite en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 10% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 2 personer/2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-suite

Superior-suiterne er rummelige og moderne, med en soveværelsesdel og en opholdsdel. Dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning. Lille siddegruppe. Nespressomaskine med velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter samt minibar der dagligt fyldes med vand. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og brus eller kun bruser og toilet. Terrasse. Bemærk at børn under 2 år regnes for person i ekstraseng.

Udover dette får gæster i Superior-suiter en gratis adgang pr. person pr. ophold i hotellets spa samt 15% rabat på spabehandlinger. Gratis drikkevand og pudemenu samt gratis parkering for dem med lejebil.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.