Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Opvarmet pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har en stor solterrasse ved poolområdet med en pool, der er opvarmet til minimum 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum og håndklæderne kan skiftes mod betaling. Der er tre pools, hvoraf den ene hører til et lille vandland med vandrutsjebane, vandfontæner og vippespande. Den længere rutsjebane fører ned i en pool, der er 1,65 meter dyb, og den lidt kortere rutsjebane for børn fører ned i et plaskebassin. Børn under 8 år skal ledsages af en voksen i badelandet. På hotellets tagterrasse er der pool med solstole og parasoller mod betaling. Der er også en lille, ugeneret afdeling for naturister.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Der er en poolbar og en snackbar, der serverer lettere retter hele dagen og tilbyder små veltilberedte retter fra en à la carte-menu omkring frokosttid. Der er også en lobbybar og en bar med livemusik, dans og underholdning flere aftener om ugen. À la carte-restauranten og chill out-baren Gorbea ligger på tagterrassen og byder på smuk udsigt og baskiske specialiteter.

Stort spaområde med thalassoterapi, som byder gæster over 15 år velkommen. Her er flere pools med havvand med forskellige temperaturer og massagefunktioner. Prøv den 700 m2 store kom-i-form-pool (anbefales ikke til gravide) eller forkæl dig selv med en behandling med f.eks. ler og alger. Hotellets gæster får 10% rabat på entréprisen til spaområdet samt behandlinger.

Gratis wifi i receptionen. Gratis fitnessrum. Bordtennis og petanque mod depositum. Tennis og padel mod betaling. Underholdning for voksne og børn hver dag. Børneklub drevet i hotellets regi (med engelsktalende personale) for børn 4-12 år. Minidisco efter middag om aftenen.

Ca. 15 min gåafstand til shopping. For at komme til stranden går man langs en lille vej og over en bro.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.30
 • Snacks som f.eks. hamburgere, pommes frites, sandwich og is til børnene i snackbaren, kl. 10.00-18.30
 • Eftermiddagskaffe og kage, kl. 15.30-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og visse internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.00, i specifikke barer for All Inclusive.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til kl. 18.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »


Hotellet huser et af Europas største Thalassoterapi-centre. Gæster på hotellet modtager 10% rabat på indgangen til spa-anlægget og på behandlinger.

Alle hoteller i San Agustín

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Her er du kun få skridt fra stranden, promenaden og shoppingcentret. Gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen. Næsten alle værelser har balkon med havudsigt.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.

Abora Interclub by Lopesan

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.