Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 46 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-11-27


7 ud af 10

+
-
En lillerenovering af lejlighederne, en gang maling ville gøre underværker.

Bekræftet køb : 2021-11-27


5 ud af 10

+
På Riosol var faciliteterne fine men på Monteparaiso var det ringe. Jeg kunne ikke få lov til at låne et par vinglas i restauranten på Riosol. De var ligeglade når man var over på Monteparaiso
-
I vores lejlighed manglede der vinglas, døren til badeværelset bandt. Holder til håndklæder sad løst, var ved at falde af. Låger i køkken var skævt justeret.

Bekræftet køb : 2021-11-24


7 ud af 10

+
God udsigt
-
Ved ikke, udmærket

Bekræftet køb : 2021-11-20


8 ud af 10

+
Service + maden
-
intet

Bekræftet køb : 2021-11-13


8 ud af 10

+
Udsigten var super fin. Det var meget rent, der blev skiftet sengetøj 2 gange og håndklæder 5 gange på den uge vi var der. Poolen blev rengjort dagligt. Vores lejlighed manglede ikke køkkenudstyr. Der manglede en pære i en lampe og den blev udskiftet samme dag.
-
Der burde være en shuttelbus til stranden, 2 km. er ikke noget problem at gå men når det er 5 etager ned med en elevator og så 725 trappetrin ned før man er i gadeniveau så er det alligevel noget besværligt i varmen. Vi er ikke gangbesværede og går sædvanllgvis til stranden 2 gange daglig, det gjorde vi ikke her.

Bekræftet køb : 2021-11-13


7 ud af 10

+
har ikke boet på hotel
-
Vi har ikke boet på hotel, men i lejlighed, som hørte under et stort hotel. Vi er skuffet over, at Apollo ikke har bedre tydeliggjort, at vi skulle checke ind til vores lejlighed på hotel Riosol. Hvilket gjorde at vi ikke stod af ved nævnte hotel og måtte ta'r en taxa for at komme tilbage til Moteparaiso.

Bekræftet køb : 2020-03-14


5 ud af 10

+
Rent og pænt, men slidt. Rolige omgivelser. Tidligere var der poolbarūüĎć
-

Bekræftet køb : 2020-03-14


7 ud af 10

+
Udsigten
-
.?6= vi kan ikke svare på dette ( ? Nr.6))da vi ikke spiste på hotellet

Bekræftet køb : 2020-03-14


4 ud af 10

+
Udsigt
-
Rengøring af gang areal. Fjerne tidsler og ukrudt

Bekræftet køb : 2020-02-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

81 bedømmelser
Meget godt
 
9
Godt
 
26
Middel
 
17
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

04-02-2019

af Olsen007 Esbjerg, Danmark

Afslappende og roligt

Hej Ja så har vi lige været på vinterferie som i år gik til gran canaria Puerto rico på montepreriso som vi har boet på før det er ikke fem stjernet luksus, men et dejlig roligt sted og rengøringen er der ihvertfald ikke noget at klage over også skift af diverse håndklæder og sengetøj meget fint og vores værelse et dejligt 2 jammers lejlighed med dejlig stor terrasse, vi har sommetider svært ved at forstå nogle af de anmeldelser man læser for det er sådan at man får hvad man betaler for ? og kombinationen mellem at sove et dejlig roligt sted og spise på tips om er en pragtfuld kombination og det skal siges at hvis man ikke kan finde noget man kan lide i disse dejlige spisetider både morgenmad og aftensmad da vi kun havde halvpension for all inkl kan vi undvære for at købe en enkelt drink eller to pr dag kan vi sagtens undvære og for de penge det koster kan man købe mange drinks !!! lige en ting mere over på montepreriso er der også mere læ særlig ved Børne poolen som var vores oase og roligt og vi var næsten alene hver dag hele ugen og sikke et vejr vi havde 25 gr i skyggen i 8 dage dog er det koldt om aftenen dejlig ferie så det kan varmt anbefales og tænk på at det ikke er et hotel og ikke 5 stjernet nyd det som det er med de positive ferie briller på. PS vi rejste med Apollo dejligt selskab . Vh Olsen Esbjerg

 
14-01-2019

af Klaus H Kongens Lyngby, Copenhagen, Denmark

Website lover mere end de kan holde

Vi havde bestilt værelse med havudsigt. Da vi havde checket var der udsigt til et brunt tagūüė© Vi fik byttet værelse til et bedre, men balkongerne er meget små. Værelserne skulle være no smoking, men andre gæster ryger overalt. Der skulle også være gratis wifi, men det var der ikke. Man måtte gå til nabohotellet for at forbindelseūüė© Der loves også gratis toilet artikler. Der er et sæt ved ankomst uanset opholdet længde.

 
09-11-2017

af Steen P

Ferie

Vi boede godt med udsigt til den ene havn i Puerto rico værelset var fint og rent der var god plads ved svimmingpoolen med fine liggestole og parasoller og vi havde adgang til søster hotellet også med pool med aktiviteter som vandgymnastik og andre lege

 
28-11-2016

af Papaya N Hundslund, Danmark

En uge

Fremstår slidt og gammelt. Ikke hotelagtigt, mere som en masse lejligheder ovenpå hinanden. Der var lovet wifi (som tilkøbt), men meget dårlig forbindelse. Ude på terassen kunne vi være heldig at fange lidt signal, men meget meget dårlig forbindelse og hastighed! Vi havde dog en lejlighed med rigtig god udsigt over by og strand.

 
06-11-2016

af lone518 Hirtshals, Danmark

En uge på Monteparaiso

Monteparaiso er et udmærket Hotel, noget slidt men en ok rengøring,skift af håndklæder og sengetøj er ok.En dejlig stor terrasse og en god udsigt, nogle bedre end andre, men med havudsigt.området er ikke for dårlig gående. 5 min. Til Europa Centeret hvor der er en Spar som har et stort udvalg og ved Riosol er der et lille supermarked. Masser af gode spisesteder i Centret, en Taxa ned til stranden koster under 5 euro