2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og delvis havudsigt. Der er solstole på altanen.

Antal personer: 1-2 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon. På balkonen findes to solstole og en parasol.

Antal personer: 4 personer.