El Tiburon Boutique

El Tiburon Boutique Hotel ligger kun en kort gåtur fra La Carihuela-stranden i Torremolinos. Du kan nyde en dukkert i poolen eller en afslappende stund i hotellets spa. Fra El Tiburon Boutique er du tæt på restauranter, shopping og attraktioner.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

El Tiburon Boutique er et lille hotel, der henvender sig til et voksent publikum. Herfra har du gåafstand til både stranden og centrum af Torremolinos med et stort udvalg af restauranter og butikker.

Hotellet råder over et poolområde med pool, jacuzzi, solstole og parasoller samt poolbar. På hotellets tagterrasse kan du slappe af på en behagelig solstol med udsigt over havet. Poolhåndklæder kan lånes. Hvis du hellere vil bruge dagen på stranden, ligger La Carihuela kun omkring 75 meter væk. Andre nærliggende strande er Bajondillo, Malapesquera og Santa Ana.

Hotellet har en loungebar, hvor du kan nyde forfriskninger.

Hotellet har et veludstyret fitnessrum, spa med sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og massagebehandlinger mod betaling.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling.

Centrum af Malaga er omkring 14 kilometer, 1,7 kilometer til havnen i Benalmádena og omkring 10 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Torremolinos

Sol Torremolinos Don Pablo

Hotel Sol Torremolinos Don Pablo har en fantastisk beliggenhed nær en af de bedste strande i Torremolinos. Poolområdet indbyder til dage med afslapning. Hotellet har også en skøn spa med indendørs pool, aktiviteter, god mad og er du cyklist, er der gode cykelruter.