Cordial Green Golf

  • • Nabo til smuk golfbane
  • • Rolig atmosfære
  • • Hyggeligt poolområde

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

utrolig dejlig stor og ren pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Green Golf er et roligt lejlighedshotel i bungalowstil, beliggende direkte ved den smukke golfbane i Maspalomas. Her er to skønne poolområder - det ene har en pool med børnesektion, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor pool med separat børnepool, de er ikke opvarmede. Solstole samt poolbar/snackbar, der serverer enkle retter.

Hotellet har en a la carte-restaurant. Gratis wifi på fællesområder. Billard, minimarked, lille legeplads samt gratis hotelbus til stranden og indkøbscenteret Yumbo flere gange om dagen.

Måltider

Ingen. Morgenmad, halvpension eller helpension mod tillæg. Halvpension og helpension kan både tilkøbes med og uden drikkevarer (sodavand, øl eller husets vin til måltiderne).

Kontakt vores rejsekonsulenter på 7013 3300, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension eller helpension med eller uden drikkevarer over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.