Bedømmelse af Four Views Baia

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 130 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Bodil ,
Roskilde

+
at det ikke lå for langt fra byen
-

Bekræftet køb : 2019-04-11


10 ud af 10

Søren,
Faaborg

+
Beliggenheden, hvor man kan gå til centrum. Og udsigten er formidabel. Min hustru og jeg vil foretrække små hoteller. Men når nu det skulle være, med dette meget store hotel, må vi sige, at det er enormt velfungerende, fyldt med søde og flittige medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2019-03-28


7 ud af 10

Bente,
Næstved

+
Fint værelse med balkon, køleskab, elkedel. Flot udsigt.
-
Det er besværligt at komme ned til byen. Det ville være fint med flere hotelbusser, og uden forudgående tilmelding. Det ville være fint, hvis det fremgik tydeligt, hvad det koster at spise 1 dags buffet til aftensmaden. Det var overraskende dyrt, og vi fandt først ud af det, da vi havde spist. Da vi bestilte, fik vi at vide, at vi kun måtte tage en gang, så vi fik ikke forret, og kun meget lidt dessert, som vi kun turde spise, efter at have spurgt serveringspersonalet. Alligevel kostede det 25 euro.

Bekræftet køb : 2019-03-28


9 ud af 10

Jørgen,
Nykøbing F

+
vi fik ikke det bestilte værelse med sea view, men en suite på mountain view på 11. etage udsigten er fremragende, men lidt dårlig beliggenhed, hvis man er gangbesværet (det er vi heldigvis ikke!)
-

Bekræftet køb : 2019-03-21


9 ud af 10

Charlotte,
Herfølge

+
Skøn beliggenhed og god service
-
Middagsbuffet kunne godt være lidt mere spændende

Bekræftet køb : 2019-02-28


7 ud af 10

Marianne,
Gentofte

+
Fantastisk udsigt over Funchal og havet. Hotellet ligger højt oppe, så hjemturen fra byen går opad hele vejen. Tip er at tage elevatoren til og fra etage 0 (parkeringsområdet under hotellet), så sparer man nogle højdemeter :-). Hjælpsomt personale i receptionen.
-
Hotellet har en shuttlebus, men man skal booke plads på den, og det kan være svært at planlægge lige hvornår man vil til og fra Funchal. Og sidste tur er kl. 17.45.

Bekræftet køb : 2019-02-14


10 ud af 10

Hans,
Middelfart

+
Service, beliggenhed, faciliteter mm
-
Intet at komme efte

Bekræftet køb : 2019-01-10


8 ud af 10

Annelise,
København

+
Udsigten fra VORES værelse
-
Morgenbuffet var ikke helt op til standard (sjasket røræg!) Ikke gennemstegt bacon, MEN masser af frisk frugt........

Bekræftet køb : 2018-12-20


9 ud af 10

Glennie,
Korsør

+
Ville ikke hav undværet noget af det.
-

Bekræftet køb : 2018-11-29


9 ud af 10

Eva,
Kbh

+
Centralt, fantastisk udsigt, meget venligt og imødekommende personale, rummeligt værelse
-

Bekræftet køb : 2018-11-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

1008 bedømmelser
Meget godt
 
384
Godt
 
477
Middel
 
113
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

22-09-2019

Indlæg af 867johanl København, Danmark

Sensommerferie

Super beliggenhed med en storslået udsigt over byen Funchal og havet. Udmærket værelse med elkedel mv. Meget opmærksom og sødt personale. Storslået morgenbuffet . Eneste minus - en minimal altan hvor man lige kan sidde 2 personer.

 
06-08-2019

Indlæg af familienrejser Vordingborg, Danmark

Bedste udsigt!

Uden tvivl hotellet med den bedste udsigt! Bjergene, vandet, byen, der var det hele... det var intet mindre end perfekt! Sødt personale, god service, børnevenlige til trods for hotellet er “godt til rejsende uden børn”, var de smadder imødekommende og venlige overfor vores to børn på 2 og 6 år, og der var en fin lille børnepool.

 
09-07-2019

Indlæg af jonassen Horsens, Danmark

Udsigt hele vejen rundt.

Fint hotel, hjælpsomt personale, rigtig fin morgenmadsbuffet og udemærket restaurant med buffet og a la carte. Hvis man vil have god internetforbindelse på værelset skal man insistere på det, er ikke godt overalt. Er man dårligt til bens skal man nok genoverveje dette hotel for man går NED i byen og OP til hotellet. Gode indkøbs uligheder i La Vie indkøbscenter med et rigtig godt supermarked 10 min. gang mod centrum.

 
28-06-2019

Indlæg af Tonizoe Brøndby, Danmark

Balkon kun 1m x 1,3 m på de fleste værelser

Lægger du vægt på at I sidder på balkonen, find et andet hotel. Man kan kun sidde sidelæns og kikker direkte ind i væggen. Der er kun en bænk til 2. Værelser af pæn størrelse og god indretning. Elkedel med kaffe, te og mælk.

 
24-06-2019

Indlæg af Jesper_Copenhagen50 København, Danmark

4* hotel hvor det mest er rigtigt godt, men der er også 2 lidt større ridser

Four Views Baia ligger i udkanten af Funchals centrum på en høj, med udsigt over bugten. Det er et flot og moderne hotel, holdt i farverne sort og orange der skal illustrere oprindelsen af Madeira, i form af de mørke sten og den orange lava. Rigtigt flot, men også noget mørkt i receptions området. Restauranten er virkelig god og morgenbuffetten med champagne og nylavede omeletter, er et stort aktiv. Sengen er også af den gode kvalitet og man sover virkeligt godt uden at få ondt i ryggen, også et stort plus. Så er der to ridser i lakken som vi ser det, og jeg vedlægger to billeder, som dokumenterer vores beskrivelse Den første er den tilbudte shuttlebus, der kører fra hotellet til promenaden og retur. Da det er en meget lang og stejl tur fra området, omkring 800 meter til promenaden fra hotellet, er det absolut rart med en bustransport, og for et 4* hotel, burde det være en service man også regnede med reelt kunne anvendes. Men,men, men. Det kræver man skal booke 24 timer i forvejen, shuttlebussen kører ikke søn- og helligdage og der er kun 5 afgange tur/retur til hotellet. Hvis man skal "sælge" dette som et gratis tilbud, skal det være væsentligt .bedre og med flere afgange. Vi havde selv forsøgt os med at booke en afgang dagen efter til kl. 9.30 og indenfor de 24 timer. Men vi fik vist en fortegnelse der viste at den dag kørte bussen først kl. 11.30 ?? Ingen forklaringer på hvorfor. Den anden ridse er til altanen. Vi havde booket et værelse med havudsigt og altan- og det var der også - men altanen var vel 2 x 1 meter og møblementet kunne kun stå på siden. Et lille polyrattanflettet bord på hjul var noget skrøbeligt og usikkert at stille kopper, glas og flasker på. Det er som sagt kun ridser, men igen hvis ens forventninger sættes efter hotellets beskrivelse og man så tror at det er sådan det er, så skal det også efterleves. Ellers er det jo blot en lang næse man får.