1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Grand Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
Beliggenheden.
-

Bekræftet køb : 2018-10-07


7 ud af 10

Michelle ,
Haderslev

+
Det bedste ved hotellet var helt klart, at der var så stort et udvalg af mad, så man blev ikke træt af det. Poolen ud mod stranden var også rigtig lækker
-
Det værelse vi boede på var en smule slidt. Vores aircon larmede så meget, at jeg troede nogen nætter, at der var storm udenfor.

Bekræftet køb : 2018-09-23


10 ud af 10

Jack,
Roskilde

+
God service, rent og pent god mad
-
Nogle nordiske kanaler på TV Dynen bør deles i to

Bekræftet køb : 2018-09-23


6 ud af 10

Mitzi,
Odense C

+
De gode oplevelser blev overskygget af de dårlige.Alt for mange mennesker om for få liggestole.Alt for mange mennesker til for få stole udendørs.Det var en kamp hver dag.Alt for mange larmende børn , de for rundt over det hele,svært ved at se om de havde forældre med.Ikke et hotel vi vender tilbage til.Synd for selve hotellet var fint
-
Færre gæster ad gangen.Måske personalet kunne tysse lidt på børnene, når nu forældrene ikke selv magter det,eller sidder/ligger og nyder ferien fri for børn........

Bekræftet køb : 2018-08-19


10 ud af 10

Christina,
Odense

+
Alle de forskellige restauranter man kunne bruge
-
Man skal ikke bruge 1 salen der ligger lige hen over buffet restauranten som “værelse med havudsigt”. Vi havde betalt for havudsigt og fik udsigt henover et tag med “skorsten”. Og så larmede det stort set hele dagen fra kl. 6.40 fra restauranten og det var forfærdeligt. Vi fik heldigvis nyt værelse som var væsentlig bedre ift det første. Så synes jeg at de skal bruge større plastik glas. Man må ikke tage glas med til poolen og får istedet nogle små plastikglas som der næsten ikke kan være noget i. Så man skal gå meget frem og tilbage for at sørge for at få nok at drikke og man bruger enorme mængder plastik som er forfærdeligt.

Bekræftet køb : 2018-08-12


7 ud af 10

John,
Østermarie

+
Placering
-
Mulighed for at kunne spise udendørs om morgenen. Dresscode med lange benklæder til herrer om aftenen burde overholdes eller fjernes!

Bekræftet køb : 2018-08-12


10 ud af 10

,

+
Maden
-

Bekræftet køb : 2018-08-12


8 ud af 10

Eva,
Albertslund

+
Pænt og rent
-
Buffeten var ikke særlig god og meget ensartet

Bekræftet køb : 2018-08-05


10 ud af 10

Marianne,
Horsens

+
Gode pools, venligt personale
-

Bekræftet køb : 2018-07-29


9 ud af 10

Solveig,
Silkeborg

+
de mange spisesteder.
-
beskrivelsen af værelserne. Det gik lige at sove 2 børn og 2 voksne i et dobbeltværelse.

Bekræftet køb : 2018-07-29


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

3033 bedømmelser
Meget godt
 
1740
Godt
 
771
Middel
 
310
Mindre godt
 
133
Dårligt
 
79

5 nyeste bedømmelser

13-08-2018

Indlæg af JulieK2408

Elsker det hotel

Fantastisk hotel, alt var bare i top, værelserne, personalet, maden, pools (2 saltvand udendørs og klor pool indendørs), underholdningen og så ligger hotellet tæt på stranden (det er dog en stenstrand) men lækkert alligevel. Vi var 12 voksne og 2 babyer afsted og det fungerede godt. Vi lejede en bil på hotellet og kørte bl.a. til en virkelig lækker sandstrand Tsampika, den er et besøg værd. Hotellet ligger tæt på Rhodos by hvor man nemt kan gå til på kort tid. Det er ikke sidste gang jeg besøger dette hotel. Elsker det. Kan klart anbefales

 
15-07-2018

Indlæg af Lise L

Ren luksus!

Lige hjemvendt fra en uge på dette hotel, og må simpelthen give en anmeldelse for den fantastiske oplevelse vi havde. Aldrig før har jeg mødt et personale der er så søde og imødekommende og hvor alt bare altid kan lade sig gøre, uanset hvad man spørger om. Maden på alle restauranterne på hotellet var virkelig en fornøjelse, og en langt højere standard en hvad man plejer at få på andre all inclusive hoteller. Kan virkelig anbefale sushi på den asiatiske restaurant :-) hotellet ligger perfekt i forhold til Rhodos by og med udsigt til stranden. Rigtige gode faciliteter og poolforhold. Altid meget pænt og rent. Vil til enhver tid anbefale dette hotel til alle, og kommer helt sikkert igen næste sommer :-) Tak for at give os en perfekt ferie.

 
13-07-2018

Indlæg af 888rikker Aalborg, Danmark

Fantastisk ferie

Min veninde og jeg tager en uge på ferie, hver sommer - ingen af vores forrige ferier slår denne! Vi er begge helt enige om, at næste års tur bliver hertil. Beliggenheden er perfekt, maden er fantastisk og personalet yder en service til topkarakter. Kan klart anbefales - vi tæller allerede ned, til vi skal herned igen! :-)

 
13-05-2018

Indlæg af Thyvej København, Danmark

Burde kunne tildele en ekstra stjerne

Hotellet er en oplevelse på alle måder og derfor er alle områder beskrevet. Værelset et stort, lyst og meget indbydende. Havudsigt er med direkte udsigt. Værelset har desuden minibar der hver dag fyldes op med øl, vand og 2 1,5 L mineralvand. Der er mulighed for at man selv kan lave te/kaffe. Det eneste hotel vi har været hvor det gratis internet har virket både på værelser og alle fællesarealer - også streaming var uden problemer. Værelset blev hver dag pænt rengjort. Spisesalen var flot opdækket hver dag og ved ankomst til spisesalen fik man anvist plads. Betjeningen var fantastisk - tjenerne var både venlige og opmærksomme - også når vinglassene var ved at være tomme var der straks påfyldning. Vi prøvede en af alacarte restauranterne, den Italienske, men madoplevelse i spisesalen var større, så det var her middagene blev indtaget. Ved poolen er der 3 restauranter til fri afbenyttelse. Vi var på de 2 og specielt den Mexicanske er fantastisk. Desuden er der en lækker cafe, hvor der serveres pandekager med forskellige fyld. Og ja rigtig ægte lækker is. Der er desuden et lækkert udeområde, hvor man kan sidde og nyder kaffe, øl eller drinks. Hele pool området er fint og ser indbydende ud. Området ved hotellet byder på mange forretninger og der er ca 15 min. gang til den gamle bydel. En 0,5 L øl fås her helt ned til 2,5 Euro. Alt bortset fra 1 ting var perfekt: French fries formår hotellet ikke at lave - var alt for bløde og slaskede og ikke sprøde og lækre. En fantastisk ferie på et fantastisk hotel. Kommer igen til næste år.

 
29-04-2018

Indlæg af loven1 Silkeborg, Danmark

En fantastisk uge, klart et besøg værd

Lækkert hotel!! Selvom det er All inclusiv kan man spise Lækkert varieret på de forskellige restauranter! Det bedst er dog personalet, det taler meget godt engelsk og vil altid hjælpe! De er så søde og smilende at man bare bliver glad i låget. De to udendørs pool områder er lækre, den ene er børnevenlig og den anden er mere til det dasende voksen publikum. Udsigten fra værelserne et fantastisk, hvis alle morgener kunne starte sådan, var man aldrig sur. Hotellet ligger dejligt centralt, det er nemt at komme til bådture, den gamle by og alle små butikkerne på gaderne. Vi rejser hjem, 3 glade danskere med planer om at komme igen.