1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Grand Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Maria,
Viby J

+
Fin adgang til drikkevarer.
-
Jeg har mange: 1. Det er simpelthen for meget at servicepersonalet skal hve adgang til værelset 3 gange dagligt, hvoraf første gang er før kl. 9 om morgenen. Der er MEGET lydt, så selvom man sætter “do not disturb” skiltet på døren, er der ikke mulighed for at sove længe på sin ferie. Desuden har hotellet en KÆMPE udfordring mht. Solsenge og gæster, der “reserverer” solsenge tidligt om morgenen. Selv om de skilter med regler hvor der står, at det er forbudt, er der ingen konsekvenser hvis man gør det. Vi oplevede store skænderier mellem andre gæster pga. Dette og vi havde ofte svært ved at finde et sted at ligge, selv om der var masser af solsenge - de var bare “optagede” af håndklæder. Vi synes også at det er “for nemt” at skrive på jeres hjemmeside, at hotellet har 8 restauranter, når der i langt de fleste af dem er en kapacitet på 30 gæster eller mindre. Hotellet er for stort og mulighederne for at prøve de forskellige restauranter levede IKKE op til vores forventninger. Vi stod i kø i 45 min. For at prøve den mexicanske restaurant. Vi nåede kun at prøve den asiatiske og italienske restaurant 1 gang, da der var så stor efterspørgsel på dem. Vi fandt det desuden meget utilfredsstillende, at Apollo har sammensat en usammenhængende rejse til os; da vi ankom til hotellet kunne vi ikke få et værelse, da der først var check in fra kl. 14. Det har vi aldrig oplevet før, og det er ikke godt nok. Det er Apollos ansvar at sørge for, at rejsen hænger sammen fra fly-transfer-hotel.

Bekræftet køb : 2019-07-14


5 ud af 10

Helle ,
Skovlunde

+
Venlige medarbejdere, god mad
-
Jeg synes ikke at hotellet burde være et 4 stjerner hotel - alle drikkevarer man får serveret smager af klor, hvilket betyder de bruger deres eget vand - vi måtte altid drikke egne drikkevarer - cola og Sprite, juice og drinksvar ikke til at drikke så vi måtte tage egne flasker med, det forventede vi slet ikke. Værelset og det generelle indtryk af stedet er at det er slidt.

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

carsten,
kirke såby

+
service god mad og altid smilende personale
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


8 ud af 10

Peter,
Højbjerg

+
Mad og drikke. De mange restauranter og muligheder for forskelligartet mad.
-
Vand på flaske i restauranterne, i stedet for klorholdigt postevand. Værelserne kunne trænge til en renovering.

Bekræftet køb : 2019-06-16


9 ud af 10

Torben,
Hinnerup

+
Fantastisk service
-
Solsenge dårlige

Bekræftet køb : 2019-06-16


10 ud af 10

Gitte,
Århus

+
Alt var godt. Det var fantastisk med alle de forskellige restauranter
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


9 ud af 10

Kristian,
Slangerup

+
Rart med “gratis” opfyldning af minibaren
-
Værelset virkede lidt slidt, lænestolen var revet i stykker i siden og der var grimme .mærker i gulvet

Bekræftet køb : 2019-05-26


7 ud af 10

Rikke,
Beder

+
utrolig venligst personale
-
Stop med at spille disko musik og Bob Marley fra morgen til aften og mens man spiser. Stille musak i restauranten ville være fint til morgenmaden men IKKE højt larmende disko musik.

Bekræftet køb : 2019-04-21


9 ud af 10

Lone,
Horsens

+
Dejligt hotel og tæt på Rhodos centrum. Maden var rigtig fin
-
Værelser trænger til renovering.

Bekræftet køb : 2019-04-21


8 ud af 10

Kim,
Solrød Strand

+
Service og opmærksomhed
-

Bekræftet køb : 2019-04-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

3265 bedømmelser
Meget godt
 
1921
Godt
 
805
Middel
 
325
Mindre godt
 
135
Dårligt
 
79

5 nyeste bedømmelser

16-07-2019

Indlæg af sonac484

Dejlig ophold

Fantastisk ophold, dejlige værelser, personalet var søde. Der var også underholdning for børn, såsom børnedisco, film , pizza lavning , ansigts maling osv. Hver aften var det underholdning fra 21 til 23. Eneste ulempe var at børnene kunne ikke sove før musikken var færdig da vi havde værelse der pegede mod poolen. Ellers en dejlig oplevelse, rene værelse, flere restauranter og flinke personale. Vil helt klart anbefalde .

 
16-07-2019

Indlæg af 18BVB Tjæreborg, Danmark

Super hotel

Det er 4. gang i træk vi har været på Mitsis Grand Hotel på Rhodos og vi kan varmt anbefale hotellet. Værelserne er små hvis der skal være plads til 2 børn, men vi er kun 3 og det egner værelserne sig bedst til.

 
15-07-2019

Indlæg af DanV1166

Bedste all inklusiv hotel!

Fantastisk ferie er ved at være ovre. Hotellet lever til fulde op til forventningerne. Meget service mindet personale der ALTID har et smil på læben. Særlig vil jeg fremhæve Nickos en "gammel" garvet tjener der har været på "Mitsis" i næsten 20 år. Han fulgte os opholdet igennem - og ja så var der Vivi i den italienske restaurant, hun havde altid en frisk bemærkning. Opholdet har kostet mindst 3 kilo spæk der nu skal arbejdes af. Maden var fantastisk og meget varierende. Værelserne og de store balkoner var super og alt fungerede. Rengøringen var også i særklasse. En 5 stjernet oplevelse for hele familien - et hotel vi gerne kommer på igen.

 
05-07-2019

Indlæg af 536freddyj Sjælborg, Danmark

Det bedste All Inc hotel til dato

Et fantastik skønt all Inc hotel, hvor alt var betalt, hvis man ikke skulle træne vægte eller kunne streame film. Super lækker buffet og mulighed for brunch, italiensk og asiatisk a la carte. Hvis dette ikke var nok kunne man spise græsk, mexicansk eller en klassisk burger i god kvalitet. Alt blevet klaret med et smil af personalet. Sidste dag var der ikke noget med ekstra betaling og man kunne bruge alle hotellets faciliteter også selv om man var tjekket ud af værelset. Et rigtigt “kom fuldstændig ned i gear hotel” for der er bare styr over alt

 
05-07-2019

Indlæg af Annie R

4 ugers fantastisk ferie

Dette hotel skal bare opleves. Værelserne er perfekte med en super udsigt over havet og poolen. Hotellet er fint og rent, hele tiden. Buffe restauranten har en skøn morgenmad og der er 5 Ala carte restauranter med lækker mad. Beliggenheden er helt i top, her kan man gå til alt f.eks den gamle by på ca 10 min. Vores ferieoplevelse på Mitsis Grand Hotel var helt i top. Personalet på hele hotellet var så venlige og hjælpsomme, Vi vil især fremhæve Alex (Front Manager), Ellen (Guest Relation) Mario og Jannis (Den Asiatiske) Vivi (Den Italienske) Herfra 5 fantastiske stjerner. Kan varmt anbefale dette hotel Vi vender helt sikkert tilbage