Bedømmelse af Grand Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 374 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

hans,
hjørring

+
alt var bare godt
-
værelse nr 199 var ikke godt dårlig udsigt .til en bag går med affald . vores venner var ikke tilfreds med udsigten men værelset var super.

Bekræftet køb : 2019-09-22


8 ud af 10

,

+
pool områderne aften underholdning servicen
-
nye gulve, tæpper og møbler på værelset

Bekræftet køb : 2019-09-15


2 ud af 10

Helle,
Græsted

+
colaen og beliggenheden.
-
udlevering af info om hotellet ved ankomst. Hotellet havde ikke rigtige bartendere så drinks blev lavet på må og få og der var ingen servering. Maden var ikke god og buffeten sat op så der var kaos omkring. kunne godt have tænkt os mere imødekommenhed på hotellet. Det var kun rengøringspersonalet som hilste. Der forekom en meget dårlig stemning blandt de ansatte på hotellet.

Bekræftet køb : 2019-09-15


10 ud af 10

jørgen,
Risskov

+
alt
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-09-01


8 ud af 10

Dorthe,
Holstebro

+
Kort afstand til strand og byen. Morgenmad var rimelig god
-
Sørge for at hotellet er med på listen over hvor man kan komme til info møde. Mere synlige guider/info på hotellet. Måtte lede længe efter mappen fra Apollo Flere solsenge, mere alsidig mad

Bekræftet køb : 2019-08-11


10 ud af 10

Jeanette,
Randers

+
de forskellige restauranter
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


10 ud af 10

Mette,
København

+
Underholdning om aftenen og værelset/rengøring
-
Ud fra beskrivelsen havde vi forventet at det stort set kun var voksne gæster og få børn. Der var så vidt vi kunne se lige så mange børn på hotellet som hvis vi havde valgt et hotel som ikke havde beskrivelse "for voksne". Så vi oplevede at den beskrivelse var misvisende.

Bekræftet køb : 2019-08-04


7 ud af 10

michael,
København

+
pønt og rent, og meget nemt med all inclusive, hvor ala carte var ganske udmærkede restauranter
-
Det er et slidt hotel. Aircon på værelset larmer og super gammel. Fitness er gammelt og tilmed dyrt.

Bekræftet køb : 2019-07-28


7 ud af 10

Maria,
Viby J

+
Fin adgang til drikkevarer.
-
Jeg har mange: 1. Det er simpelthen for meget at servicepersonalet skal hve adgang til værelset 3 gange dagligt, hvoraf første gang er før kl. 9 om morgenen. Der er MEGET lydt, så selvom man sætter “do not disturb” skiltet på døren, er der ikke mulighed for at sove længe på sin ferie. Desuden har hotellet en KÆMPE udfordring mht. Solsenge og gæster, der “reserverer” solsenge tidligt om morgenen. Selv om de skilter med regler hvor der står, at det er forbudt, er der ingen konsekvenser hvis man gør det. Vi oplevede store skænderier mellem andre gæster pga. Dette og vi havde ofte svært ved at finde et sted at ligge, selv om der var masser af solsenge - de var bare “optagede” af håndklæder. Vi synes også at det er “for nemt” at skrive på jeres hjemmeside, at hotellet har 8 restauranter, når der i langt de fleste af dem er en kapacitet på 30 gæster eller mindre. Hotellet er for stort og mulighederne for at prøve de forskellige restauranter levede IKKE op til vores forventninger. Vi stod i kø i 45 min. For at prøve den mexicanske restaurant. Vi nåede kun at prøve den asiatiske og italienske restaurant 1 gang, da der var så stor efterspørgsel på dem. Vi fandt det desuden meget utilfredsstillende, at Apollo har sammensat en usammenhængende rejse til os; da vi ankom til hotellet kunne vi ikke få et værelse, da der først var check in fra kl. 14. Det har vi aldrig oplevet før, og det er ikke godt nok. Det er Apollos ansvar at sørge for, at rejsen hænger sammen fra fly-transfer-hotel.

Bekræftet køb : 2019-07-14


5 ud af 10

Helle ,
Skovlunde

+
Venlige medarbejdere, god mad
-
Jeg synes ikke at hotellet burde være et 4 stjerner hotel - alle drikkevarer man får serveret smager af klor, hvilket betyder de bruger deres eget vand - vi måtte altid drikke egne drikkevarer - cola og Sprite, juice og drinksvar ikke til at drikke så vi måtte tage egne flasker med, det forventede vi slet ikke. Værelset og det generelle indtryk af stedet er at det er slidt.

Bekræftet køb : 2019-07-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

3482 bedømmelser
Meget godt
 
2073
Godt
 
853
Middel
 
333
Mindre godt
 
138
Dårligt
 
86

5 nyeste bedømmelser

10-10-2019

Indlæg af 728dorteh København, Danmark

Det bedste hotel nogen sinde

Fantastisk hotel med en dejlig atmosfære, venligt personale og en renlighed overalt, man føler sig virkelig hjemme så snart man træder ind i vestibulen, jeg kommer snart igen. Tak til alt personale lige fra rengøring, dejlige tjenere og bartendere som tilberedte de skønneste drink. I har gjort min sensommer ferie til et hit

 
05-10-2019

Indlæg af Susan J

Mit favorit hotel

Dette er et fantastisk hotel der bare har det der ekstra. Fantastisk personale, god underholdning og mulighed for en masse forskellig slags mad. Dejlige saltvands pools, og rigtig god service med opfyldning af minibar hver dag (gratis). God rengøring på værelse og omgivelser. Har været her før, og kommer helt sikkert igen.

 
12-09-2019

Indlæg af Dorte H

Dejlig ferie

Det er det dejligste hotel vi har været på. Super sødt op opmærksomt personale og virkelig lækker mad og drinks. Forkælese over alle grænser, mærker ikke at det er all inclusive, alle er servic mindet. Pænt og rent overalt. Kommer meget gerne igen👍🥂🍺

 
09-09-2019

Indlæg af F3998KFlisan

Lækkert ophold

Jeg rejste alene og er altid spændt på hvor jeg får et værelse. Her fik jeg et rigtig fint værelse på 1. sal, det var kun beregnet til 1 person, men der var alt hvad jeg havde behov for. Jeg var meget positivt overrasket over sengen, som var rigtig god og blød. Værelset var fint og rent. Maden var rigtig god, jeg prøvede de fleste steder, særligt nød jeg brunch a la carte. Jeg synes også det var et fedt touch med popcorn damen om aftenen. Jeg havde fødselsdag mens jeg var afsted, og blev overrasket med fødselsdagssang og kage da jeg spiste i den Italienske restaurant den aften. Alt i alt var det et helt fantastisk ophold.

 
28-07-2019

Indlæg af Sofie K Langeskov, Danmark

Super hotel

Så lækkert hotel. Så mange spisemuligheder: mexicansk, japansk, italiensk, stor buffet, pita burger, pandekagebod, isbuffet, bar. Personalet er så venlige. Der ligger en strand lige ud til hotellet, desværre stenstrand, men super lækker strand. Der er tre pools, to udendørs og en indendørs, vandet er meget saltet/chlor det er desværre ret træls. Livredderne er meget strenge. Der er nogle gode aktiviteter på hotellet. Der en tennisbane man kan booke, den er pænt slidt, og det samme er tennisudstyret. Man betaler 20 EUR i depositum, og man får pengene tilbage når man har afleveret tingene. Der er shows om aftnen (nogle bedre end andre). Indendørs er der bordtennis, airhockey, bordfodbold. Min familie og jeg havde et rigtig godt ophold på Mitsis hotel.