Bedømmelse af Carina (Rhodos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,2 ud af 10 baseret på 160 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
6,2 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
5,2 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
5,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Birgit ,
Viborg

+
den gode og venlige service, vi har boet der flere gange
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


7 ud af 10

Lea,
Vanløse

+
-
Svaber til gulvet i badeværelset, så man ikke skal leve med er vådt gulv hele tiden. Undergardiner ville være dejligt, så man kan få lys ind uden at være overvåger af naboer

Bekræftet køb : 2019-09-29


7 ud af 10

Lotte,
Nyborg

+
Prisen
-
Prisen skal være incl aircon

Bekræftet køb : 2019-08-18


4 ud af 10

charlotte,
Bredsten

+
Centralt beliggende
-
Hotelpersonalet var utrolig uvenlige og på ingen måde imødekommende. En nat var der slagsmål på etagen oven over men intet blev gjort. Unge mennesker holdt est på deres og naboværelset meget højlydt for de øvrige gæster. Men intet blev gjort. Personalet i Reception om dagen var meget arrogant og kikkede kun op når det passede hende at give os vores værelsesnøgle ofte når hun først var færdig med sin telefonsamtale eller computer. Ingen personaler sagde god dag eller godmorgen. Morgenmaden var så elendig at vi købte andet sted.

Bekræftet køb : 2019-08-18


2 ud af 10

Sabine ,
Åbyhøj

+
Eneste positive ting om hotellet er beliggenheden.
-
Servicen på hotellet: Det virkede mest af alt som om personalet på hotellet ikke ønskede at være der. Når vi spurgte om hjælp mm. Var det med opgivende og/eller vred mine. Værelsets stand: Værelset er væsentlig mindre og i ringere stand end det fremgår på nogle af billederne på hjemmesiden. Der er på badeværelset ikke noget bruseforhæng, eller opdeling mellem bruser og toilet, således at man bader udover alt. Ikke en gang en skraber til at skrabe vandet væk. Døren er desuden en ikke ret godt materet glas dør, som man kan kigge igennem, hvis man ikke bare kigger igennem den 1 cm revne der er rundt om døren. Ved ankomst hang nøglechip holderen ud af væggen i blottede ledninger. Første aften går alt strøm på værelset. Vi går ned i receptionen og beder om hjælp. Her får vi at vide vi bare kan rette lidt på ledningerne, så virker det igen. Det siger vi høfligt at vi ikke er interesseret i at forsøge selv, og receptionisten går opgivende med og rykker lidt i ledningerne til strømmen kommer igen. Vi bliver bedt om at lade være med at røre det til det bliver lavet. Næste dag bliver det limet fast på væggen. Rengøring: Er ikke eksisterende. Det eneste der ordnes er at lagnet der bruges som dyne, ligges sammen. Der blev ikke støvsuget, vasket gulv, skiftet sengetøj eller gjort badeværelse rent hele ugen. Dog blev hovedpuderne vendt, så den mindst beskidte side vendte ned af hver dag. Sengetøjet blev ikke skiftet en eneste gang i løbet af ugen. Tilkøb: Det er muligt at tilkøbe aircondition på hotellet, for 42€ pr. Uge, hvilket vi gjorde. Selvom vi fra start satte aircondition anlægget til absolut køligst (16 grader) blev værelset aldrig kølet så meget at det var muligt at have chokolade ude af køleskabet uden det blev nutella. Vi forsøgte at fortælle dette i receptionen, som var ligeglade. Beskrivelse: Måske der bør overvejes om der skal stå “balkon” i beskrivelsen, når det der er, er en lille smal aflang altan med møre plastisk møbler i en baggård.

Bekræftet køb : 2019-08-11


5 ud af 10

Bente,
Kongens Lyngby

+
Billigt og centralt. Hjælpsomt personale.
-
Morgenmadens udvalg af brød kunne godt være mere spændende, uden at det blev dyrere. Det ville også være rart med rigtig juice i stedet for "saftvand".

Bekræftet køb : 2018-10-07


4 ud af 10

Lars,
Silkeborg

+
-
Hotelværelserne var meget slidte og loftet var ved at falde ned

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Jens Otto,
Taastrup

+
Central beliggenhed. Serviceminded personale.
-
Faciliteter til bagageopbevaring på afrejsedagen og mulighed for et bad inden afrejsen, da værelset er afleveret kl. 1200

Bekræftet køb : 2018-09-02


7 ud af 10

Henrik,
København

+
Venlig personale
-
Morgenmaden elendig. Drop det

Bekræftet køb : 2018-08-19


3 ud af 10

Jens,
Greve

+
Venligt personale
-

Bekræftet køb : 2018-08-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3/5 Renlighed

33% af gæsterne anbefaler

151 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
37
Middel
 
38
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

14-08-2018

Indlæg af lottePJ Nyborg, Danmark

Rigtig fint hotel

Super hotel til prisen, lille badeværelse, men det fungerede. Rengøring i top, service i top. Udsigt til gaden, hvor der var nok at kigge på. Drikkevarer i receptionen til købmandspriser. Der skal betales for aircondition

 
26-06-2016

Indlæg af Inge J

Dejligt lille hotel

Vi boede en uge på hotel Carina og med den pris vi havde betalt, var vi fuldt ud tilfredse både med hotellet og personale. Værelserne var små men vi kunne fint være der og rengøringen var i top. Vi fik både skiftet sengetøj og håndklæder flere gange i løbet af den uge vi boede der. Morgenmaden var OK, friskt brød, smør, ost, skinke, æg, agurk, marmelade, nutella, yoghurt med honning, croissanter, den obligatoriske sandkage og en enkelt gang vandmelon. Personalet var smilende og hjælpsomme - vi var meget tilfredse med opholdet på hotel Carina.

 
28-09-2010

Indlæg af SusanneLVestjylland vestjylland

LILLE USSELT HOTEL

hotellet ligger nær stranden kun 5 minutters gang fra stranden - livlig trafik og gadestøj. Værelset var meget lille og badeværelset var under 1m2 uden mulighed for at sætte toiletartikler nogen steder . Morgenmad bestod af gamle boller og ost, nøddecreme, serveret af surt personale

 
14-09-2010

Indlæg af kamp30 Esbjerg, Danmark

En Hotel kun for unge mennesker.

Hotellet overbugger værelserne. Man kan blive flyttet rundt på værelserne selvom man ikke har bestilt uspecifikeret hotel.

 
07-08-2019

Indlæg af GalneGilje Oslo, Norge

One week stay at the Carina hotel

Me and my girlfriend stayed at the Carina hotel for one week. Our room was okay but nothing more. The cleaning straff did a great job and our room looked super nice when we came back from the beach on the afternoon. However the included breakfast was not that good. The same everyday and not that many choices. Also some off the staff did not come across as very service minded, we most of the time felt they where very sick and tired of us staying at the hotel. Knowing that we werent customers who partied all night or made much noice at all, this felt very unfair. Especially the manager seemed grumpy all the time and did not give us the service you would expect. Also we had to pay an extra 6 euro per night in order to get air condition in our room. If there was a fan in the room we would be fine, but seeing as the temperature was high during the whole night it felt impossible to sleep without anything.