Bedømmelse af Steris

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 109 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Indretning af lejligheden. Man kan ikke sidde indenfor.

Bekræftet køb : 2019-11-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-13


8 ud af 10

+
Lækker lejlighed og pænt og rent
-
Der manglede en brørister

Bekræftet køb : 2019-10-11


5 ud af 10

+
Service og rengøring
-
Der var ikke noget spisebord i lejligheden! Balkonen var en lille altan på mindre end to kvm med udsigt til baggård/p-plads

Bekræftet køb : 2019-08-24


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-15


9 ud af 10

+
Lejligheden/værelses med balkon meddelvis havudsigt, havde været for varm at bruge, hvis den havde ligget lige ud til vandet.
-

Bekræftet køb : 2019-06-14


9 ud af 10

+
Fantastiske værelser
-
Flere liggestole

Bekræftet køb : 2019-05-04


5 ud af 10

+
Venligt personlane, og selve værelserne overraskede positivt. De var dejlig store, moderne med er godt bad. Og så havde de en sød hund, som gerne ville klappes ;)
-
Inde på værelset er der monteret et automatisk system, som er på størrelse med en stor stikkontakt, hvor du kan trykke om du ønsker at værelset skal gøres rent eller du ikke ønsker at forstyrres. Dette blå lys som "kontakten" gav, var ved at drive os til vanvid den første nat! Den lyste så skarpt, at vi selvom vi havde trukket mørklægningsgardinerne for, slukket for alt lys og taget fjernsynets stikkontakt ud, kunne kigge hinanden i øjnene - så lyst var der. Men vi fandt noget papir, som vi selv fik foldet og placeret foran kontakten, så vi kunne sove. Nabobygningen var igang med at blive renoveret, hvorfor der var meget voldsom borelarm fra kl 8 om morgenen, og derfor var det umuligt at åbne terrassedøren grundet larmen var så voldsom. Og selvom denne var lukket, kunne vi stadig høre det igennem døren. På altanen, som ikke er så stor igen, og pegede ind mod gården, stod der en beskidt gulvmoppe og spand, som generelt ikke er så hyggeligt at se på... Bare sjusket indtryk. Derudover var hotellet ikke rigtig åbent. Dette var tydeligt at mærke i forhold til, at de var igang med at klargøre området i receptionen samt udendørsarealerne. På deres terrasse hang der ledninger ned, der lå løse gulvbrædder, de var igang med at male, og poolen var tom med byggematerialer i. Generelt så det lukket og ufærdigt ud. Vi havde håbet på i det mindste at kunne slappe af på ferien, nu hvor vejret ikke lovede det bedste, og så frem til at ligge i læ ved poolen eller sove længe på værelset. Ingen af delene var rigtig en mulighed. Jeg er sikker på at når hotellet er færdigt, er det et meget skønt hotel - det var bare ærgerligt at vi ikke fik lov til at opleve dette.

Bekræftet køb : 2019-04-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

185 bedømmelser
Meget godt
 
107
Godt
 
56
Middel
 
13
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

22-08-2017

Indlæg af Einar Martin H

Ferie

Vi var 2 voksne og 2 teenager piger, vi boede i 2 værelses superior leilighed med havudsigt, var der i 2 uger. Må sige leiligheden så meget bedre ud i virkeligheden end på Apollos hjemmeside. Meget god service og venligt personale, der blev gjort rent hver dag. Vi var lidt nervøse for støj men også der var vi positivt overrasket. Plaseringen var super, 30 sec og man var ved strandkanten, 5 minutters gang ind i byen. Resturanten brukte vi aldrig forde vi boede så sentralt, så den kan vi ikke rigtig udtale os om. Vi vil andbefalle hotellet på det varmeste.

 
11-09-2016

Indlæg af Groenne8600 Silkeborg, Danmark

Super komfort

God beliggenhed, god pris, roligt ingen støj selv om det ligger på trafikeret vej. Meget behagelige senge man sagtens kan sove i uden problemer i 14 dage. God rengøring, af glade og behagelige damer som altid hilser og ønsker dig en dejlig dag. Kan varmt anbefales

 
23-08-2016

Indlæg af bka564 Frederikshavn, Danmark

en uges ferie

Hotellet ligger tæt ved alting. Personlet var utrolig flinke , og pænt rent over alt skift af sengetøj og håndklæder helt i top. Stranden på den anden side af gaden. Indkøbs muligheder på samme side af hotellet. Man kunne leje strandsenge billigere når man boede på hotellet. Stranden blev rengjort hver dag før brug Byen er super at besøge der findes åben bus og tog så man kan se området. Gode muligheder for gå ture. Om aftenen blev den gamle by lukket for biler det var bare rat. Byen oser at stemning

 
04-09-2020

Indlæg af Navigate562709 Vilnius County, Litauen

,,Super fantastic Hotel"

The hotel location is absolutely fabulous, the view from the room balcony is amazing! Rooms are comfortable and very clean, the staff is really friendly and helpful. I will definitely come back to Super fantastic Hotel Elegant Beach Hotel in the future, we had a fabulous holiday here,such a fantastic experience, loved it! We couldn't have chosen a better place than this!Thank you very much!

 
28-08-2020

Indlæg af Dimitris P Rethymnon, Grækenland

Worst receptionist and atittude could be

I made the mistake to book by phone (without right to make review) and the behaviour i faced from young receptionist was really bad. Also nobody else was available to solve my problem. Location is good.