1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret med tekøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra seng i en konvertibel lænestol. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr samt Nespresso kaffemaskine. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkoner i forskellige størrelser, nogle er ret små og nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

Pæne 2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i to fold-ud stole. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder med separat soveværelse. Minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, el-kedel og køleskab. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. To badeværelser, et med bruser og et med badekar. Balkon af varierende størrelse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.