InterContinental Doha

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

InterContinental Doha ligger på Dohas længste private strand omgivet af frodige haver. Hotellet ligger også kun få minutter fra det centrale Doha, City Center Mall og Doha Golf Club.

Hotellet har 14 restauranter og barer, inkl. den berømte La Mar, der serverer peruanske retter. Der er også den græske restaurant Mykonos, Paloma, der serverer texmex og Coral, der serverer både traditionelle arabiske og internationale retter.

Slap af ved det store poolområde med to pools, eller nyd rolige dage på den private strand.

Hotellet har Bay Club fitnesscenter med et gratis, moderne døgnåbent fitnessrum, tennisbane, squashbane, sauna og dampbad. Du kan også prøve crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller booke en personlig træner mod betaling. I Bay Club er også Spa InterContinental, der tilbyder flere behandlinger, en privat indendørs pool og jacuzzi.

Indendørs på hotellet er der et legerum for børn mellem 4-8 år. Gratis wifi på hele hotellet. I Qatar kræver de fleste hoteller et depositum ved indtjekning. Depositum betales med kredit- eller betalingskort. Ved udtjekning refunderes depositum.

Hotellets gratis shuttle-bus kører dig dagligt til City Center Mall, det traditionelle Souq Waqif-marked og Hamad International Airport.

Club Lounge
Gæster i Club-værelser har adgang til Club Lounge, der er separate områder perfekt for afslapning og nydelse af lettere mad og drikke. Du er velkommen til at invitere en gæst i loungen for at nyde fordelene uden ekstra omkostninger.

Inkluderet i Club Lounge;

  • Indcheckning med velkomstdrink
  • Morgenmad
  • Eftermiddagste med friskbagte kager
  • Aften drinks og kanapéer
  • Udcheckning i Club Lounge

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Værd at vide

  • Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende.

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.