Intercontinental Doha

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

InterContinental Doha ligger på Dohas længste private strand omgivet af frodige haver. Hotellet ligger også kun få minutter fra det centrale Doha, City Center Mall og Doha Golf Club.

Hotellet har 14 restauranter og barer, inkl. den berømte La Mar, der serverer peruanske retter. Der er også den græske restaurant Mykonos, Paloma, der serverer texmex og Coral, der serverer både traditionelle arabiske og internationale retter.

Slap af ved det store poolområde med to pools, eller nyd rolige dage på den private strand.

Hotellet har Bay Club fitnesscenter med et gratis, moderne døgnåbent fitnessrum, tennisbane, squashbane, sauna og dampbad. Du kan også prøve crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller booke en personlig træner mod betaling. I Bay Club er også Spa InterContinental, der tilbyder flere behandlinger, en privat indendørs pool og jacuzzi.

Indendørs på hotellet er der et legerum for børn mellem 4-8 år. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Hotellets gratis shuttle-bus kører dig dagligt til City Center Mall, det traditionelle Souq Waqif-marked og Hamad International Airport.

Club Lounge
Gæster i Club-værelser har adgang til Club Lounge, der er separate områder perfekt for afslapning og nydelse af lettere mad og drikke. Du er velkommen til at invitere en gæst i loungen for at nyde fordelene uden ekstra omkostninger.

Inkluderet i Club Lounge;

  • Indcheckning med gratis velkomstdrink
  • Morgenmad med æg, tilberedt efter din smag
  • Eftermiddagste med friskbagte kager
  • Aften drinks og kanapéer
  • Udcheckning i Club Lounge

Måltider

Halvpension.

Værd at vide

I sommersæsonen 2020 kan man kun bo 1-2 voksne + 1 barn i alle hotelværelser.

Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende. I Qatar opkræver de fleste hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med check-in. Depositummet betales med kreditkort og tilbagebetales ved udcheckning.