InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 21 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

InterContinental Doha ligger på Dohas længste private strand omgivet af frodige haver. Hotellet ligger også kun få minutter fra det centrale Doha, City Center Mall og Doha Golf Club.

Hotellet har 14 restauranter og barer, inkl. den berømte La Mar, der serverer peruanske retter. Der er også den græske restaurant Mykonos, Paloma, der serverer texmex og Coral, der serverer både traditionelle arabiske og internationale retter.

Slap af ved det store poolområde med to pools, eller nyd rolige dage på den private strand.

Hotellet har Bay Club fitnesscenter med et gratis, moderne døgnåbent fitnessrum, tennisbane, squashbane, sauna og dampbad. Du kan også prøve crossfit, zumba, yoga, SUP og SUP-yoga eller booke en personlig træner mod betaling. I Bay Club er også Spa InterContinental, der tilbyder flere behandlinger, en privat indendørs pool og jacuzzi.

Indendørs på hotellet er der et legerum for børn mellem 4-8 år. Gratis wifi på hele hotellet. I Qatar kræver de fleste hoteller et depositum ved indtjekning. Depositum betales med kredit- eller betalingskort. Ved udtjekning refunderes depositum.

Hotellets gratis shuttle-bus kører dig dagligt til City Center Mall og det traditionelle Souq Waqif-marked.

Club Lounge
Gæster i Club-værelser har adgang til Club Lounge, der er separate områder perfekt for afslapning og nydelse af lettere mad og drikke.

Inkluderet i Club Lounge;

  • Indcheckning med velkomstdrink
  • Morgenmad
  • Eftermiddagste med friskbagte kager
  • Aften drinks og kanapéer
  • Udcheckning i Club Lounge

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet på restaurant Coral)
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Værd at vide

  • Nærliggende byggearbejde kan virke forstyrrende.

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!

The Ritz Carlton Doha

The Ritz Carlton Doha er et overdådigt hotel med en eksklusiv beliggenhed på sin egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er der fokus på afslapning og komfort. Hotellet har en harmonisk spa og en håndfuld temarestauranter. Træd ind i hotellets elegante lobby, og lad The Ritz Carlton Doha leve op til alle forventninger.