The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 7 km
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved hotellets lækre poolområde er poolen beklædt med solstole med behagelige grøn-hvid-stribede madrasser. Pergolaen omkring poolen fungerer som solbeskyttelse, og her er også nogle balinesiske senge. Gratis poolhåndklæder. Og poolbaren serverer drinks og snacks.

Nyd god mad Ned Doha Hotel byder på god mad i eksklusive omgivelser, og der er ikke færre end syv restauranter. Millies Grill serverer kød-, fisk- og skaldyrsretter fra grillen. Kaias køkken byder på asiatiske retter og Poké-skåle fra Hawaii. Nickel Lounge serverer amerikanske retter og klassiske cocktails. Hvis du trænger til det bedste fra Italien, er Cecconi med pasta-, fiske- og skaldyrsretter med et italiensk præg et besøg værd. Electric Diner tilbyder alt fra hamburgere og bagels til salater og cheesecakes. Malibu Kitchen har hentet inspiration fra det californiske køkken, og har du lyst til meze fra Mellemøsten, bør du besøge Hadika. På hotellets tag er der en bar, der tager dig tilbage til 1970'ernes glamour.

Aktiviteter Hotellets har et fint og veludstyret fitnessrum. Det og et yogastudie, sauna, dampbad og hammam kan benyttes gratis. Der er begrænsninger på visse dage for børn. I hotellets spa er der forskellige skønhedsbehandlinger, massage og frisør, alt mod betaling og aldersgrænsen er 18 år.

Kunst og kunsten at nyde Ned Art Collection er en kunstsamling med over 100 kunstnere repræsenteret, hvoraf halvdelen er fra Doha. Hotellet arrangerer forskellige former for underholdning, levende musik på The Atrium Stage, brunch ved poolen om fredagen, kanapeer, drinks og musik med DJ Andrew Harris ved poolen, Afternoon Tea eller bare en hyggelig Happy Hour i en bar.

Øvrigt Gratis wifi på hele hotellet. Ned Doha Hotel blev indviet i november 2022. Hotellet ligger tæt på havet og Al Corniche, promenaden, til den nærmeste badestrand, som er ved B12 Beach Club Doha - Westbay, en privat strand, er omkring 7 kilometer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres i Millies Grill restaurant kl. 06.00-12.45.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!