Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 6 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet tilbyder to udendørs pools, en børnepool, solstole og parasoller samt poolhåndklæder og en poolbar. Der er også en indendørs pool.

Radisson Blu Hotel Doha tager dig med på en gourmetrejse til flere lande rundt om i verden, og du kan nyde smage fra blandt andet Italien, Kina, Japan og USA, grillretter, tapas fra Spanien, indisk tandoori-køkken og køkkener omkring Middelhavet - alt serveret som buffet eller bestilt fra en menu. Der er også en kaffebar, flere barer og en sportsbar.

Radisson Blu Hotel Doha er en oase for dit velvære. Der er to veludstyrede fitnessrum, og du er velkommen til at benytte sauna, dampbad, udendørs jacuzzi og opvarmet indendørs pool gratis, spa-behandlinger er mod betaling. Børn under 16 år kan benytte poolen og fitnessrummet sammen med en voksen. Hotellet tilbyder også tennis mod betaling. Squash og badminton er inkluderet med en time pr. dag. Natklub.

Gratis wifi på hele hotellet. Bytrafik. Det er 2 kilometer til Min Mahmoud metrostation, 4 kilometer til Doha Down Town og 6 kilometer til West Bay-stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 06.00-10.30 i Hyde Park Coffee Shop.

Alle hoteller i Doha

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.