Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejligt poolområde med to pools. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder er gratis. Hotellet har også en perfekt beliggenhed på en privat sandstrand, hvor solstole og parasoller kan lånes.

Hotellet har fire restauranter, Farmhouse, som serverer morgenmad, frokost og middag, samt à la carte-restauranterne Mr. Taylors Steakehouse, Akte Pier 51 for fine middage og Rasa, som byder på indiske smagsoplevelser med et moderne twist. Gå ikke glip af Crust & Lobby Lounge for friske snacks og kager, eller måske prøv deres eftermiddagste? ZOH Lifestyle Deck lokker med lette frokoster og lækre drinks ved poolen og stranden. Dresscode - pænt tøj.

Anjana Spa lokker med en række behandlinger med rod i Tyrkiet, alt sammen mod betaling. I spa-området er der også et fitnessrum, som tilbyder holdtræning som aerobic, TRX, Zumba og yoga, du kan også betale for din egen træner.

Børneklub drevet i hotellets regi med engelsktalende personale. Aftenunderholdning med alt fra DJs til operasangere.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmaden serveres kl. 06.30-10.30 og middag kl. 18.30-22.30.

Når voksne køber halvpension, spiser børn op til 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmad i restaurant Farmhouse, kl. 06.30-10.30
 • Frokost i restaurant Farmhouse, kl. 12.30-15.30
 • Middag i restaurant Farmhouse, kl. 18.30-22.30
 • Lokale og nogle internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!