Le Royal Méridien Doha

Le Royal Méridien Doha er et stilfuldt og luksuriøst hotel i klassisk design, inspireret af det paladsagtige Place Vendôme i Paris. Hotellet har to pools, hvoraf den ene er for de yngste. Du kan spise godt i en af hotellets restauranter, og hotellet er omgivet af mærkevarebutikker til skøn shopping!


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 6 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Le Royal Méridien Doha har et stort og dejligt poolområde med opvarmet pool med lavvandet sektion til børn, jacuzzi og poolbar. Bassinets vandtemperatur reguleres, så den holder sig på 26 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Gratis solsenge, parasoller og poolhåndklæder.

I restauranten ADRIFT Anda By David Myers får du det bedste fra det italienske køkken, her kan du bla. få den berømte ret Bistecca Fiorentina grillet over en kulgrill eller en napolitansk pizza, åben fra frokost til sent. Yedi by Chef Esat byder på mad fra det tyrkiske køkken, åbent fra tidlig morgen til midnat og det er her du spiser morgenmad og middag, hvis du tilkøber halvpension, hver dag. Der er også en mad- og drikkeoplevelsescafé med en drikkemenu tilberedt af The Herball og franske/arabiske kager fra Qatars konditor Aziz Al Qubaisi. Hvis der er store sportsbegivenheder, kan du få en hamburger, se storskærms-tv, spille pool og lytte til et band. The terrace serverer drinks og internationale retter med en smuk udsigt.

Stort fitnessrum med sauna og dampbad, der kan benyttes gratis. Forskellige skønhedsbehandlinger og massager, alt sammen mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 5-11 år med engelsktalende personale. Legerum.

Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 300 meter til Place Vendôme Mall, som er et indkøbscenter med mere end 500 forskellige butikker, herunder en eksklusiv og luksuriøs afdeling dedikeret til topdesignere og en Food Court. Den nærmeste strand er Katara Beach, som ligger omkring 6 kilometer i bil, men du kan også tage metroen dertil.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Morgenmaden serveres kl. 06.30-11.00 og så er restauranten Yedi ved Chef Esat åben kl. 12.30- 24.00.

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

Waldorf Astoria

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.

InterContinental Doha Beach & Spa

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.

Grand Lux

Grand Lux ligger i hjertet af Doha, og fra hotellets tagterrasse med poolområde har du en smuk udsigt over Dohas lækre skyline med skyskrabere. Fra hotellet er det nemt at komme til Doha Corniche, West Bay og flere af byens store attraktioner.

The Ned Doha

Ned Doha blev allerede designet i 1960'erne af den libanesiske arkitekt William Sednaoui og er i dag et eksklusivt valg for dem, der vil have det bedste. Her venter fine restauranter, en luksuriøs spa og en kunstsamling, hvor over 100 kunstnere er repræsenteret.

Rixos Gulf Hotel Doha

Bygningen, der huser Rixos Gulf Hotel Doha, kan være en ikonisk del af Dohas skyline, efter at have været der siden 1973, men hotellet er moderne og tilbyder alle de faciliteter, som nutidens rejsende forventer. Her er der udover den suveræne beliggenhed ved stranden poolområde, flere restauranter, spa og fitnessrum.