Waldorf Astoria

  • • Eksklusivt og luksuriøst
  • • Madparadis
  • • Bølgepool og privat strand

Waldorf Astoria i Doha er skabt til en luksuriøs ferie. Den lange private strand indbyder til dejlige svalende svømmeture og hotellets smukke og sobre interiør er for dig, der ønsker et eksklusivt og afslappende hotel med god mad og en luksuriøs spa - Og det er tæt på uendelig shopping og spændende forlystelser.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Privat strand og flere pools
Waldorf Astoria har fire udendørs pools, heraf en surfpool for dem, der ønsker at tæmme bølgernes kraft. Smukke og komfortable solstole og poolhåndklæder indgår. Her er der både ekstra komfortable balinesiske senge og hotellets 200 meter lange private strand. Vandland med vandrutsjebaner og plaskebassiner.

Gastronomiske oplevelser fra hele verden
Hotellet er et paradis for madelskere med flere restauranter og barer. Suchisamba byder på både interiør og mad fra Japan, Brasilien og Peru. Scarpetta byder på det bedste fra det italienske køkken med et strejf af New York. The Highmore er inspireret af en privat klub i London med klassisk chik indretning og har et spillerum, rygerum, pejs, restaurant og en dejlig udsigt. Et afslappende miljø finder man i restauranten Bywater, som byder på inspirerede retter fra det franske og amerikanske køkken omkring New Orleans i Sydamerika. I Peacock Alley finder du det klassiske ur, der findes på alle Waldorf Astoria hoteller, og her kan du snuppe noget let at spise eller nyde en Afternoon Tea. Vil du spise både sundt og velsmagende, serverer Wyld Erth måltider og juice. Her kan du også finde Chocolatier Jean-Marie Auboine med håndlavet eksklusiv chokolade i alle afskygninger.

Sundhed og velvære
Luksuriøs spa med opvarmet indendørs pool (ca. 35–38 grader) og diverse spabehandlinger - alt sammen mod betaling. Stort fitnessrum. Yoga-rum.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. For de yngste i familien er der både børne- og ungdomsklubber o hotellets regi med engelsktalende personale. Kun 2 minutters gang fra Place Vendome Mall, et paradis for alle shopping- og underholdningsentusiaster.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Doha

Radisson Blu Hotel Doha

Radisson Blu Hotel Doha ligger midt i Doha. Slap af ved en af de udendørs pools eller i den smukke indendørs pool, og hotellet har flere restauranter, der venter på dig. Hotellet har to fitnessrum, og om aftenen byder hotellet på en af byens mest besøgte natklubber. Spændende seværdigheder som Museum of Islamic Art og Souq Waqif venter også lige rundt om hjørnet.

InterContinental Doha

Exclusive InterContinental Doha ligger tæt på flere forlystelsesområder i det centrale Doha. På hotellet kan du slappe af ved det store poolområde eller på den private strand. Hotellet har 14 restauranter og barer, så du virkelig kan variere dine smagsoplevelser. Der er også et stort fitnessrum og spa.