Deluxe-værelse i bungalow

Deluxe-værelserne er beliggende i bungalower nær stranden. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser og toilet. Udeplads foran bungalowen med siddepladser og en day bed.

Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 85 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelserne er beliggende i bungalower nær stranden. Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser og toilet. Udeplads foran bungalowen med siddepladser, bord og solstole.

Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 70 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-2 personer.

Seafront Villa

Seafront Villaerne er beliggende i tropiske omgivelser nær stranden. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med bruser og toilet. Udeplads foran villaen med siddepladser, en day bed og solstole.

Bemærk at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Værelsesstørrelse: Ca. 115 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Seafront Villa med privat pool

Seafront Villaerne er beliggende i tropiske omgivelser nær stranden med en privat pool på udepladsen. Stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar og nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelset er delvist åbent mod himlen med badekar, separat bruser og toilet. Udeplads med privat pool, siddepladser, en day bed og solstole.

Værelsesstørrelse: Ca. 121 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Water Villa

Water Villaerne er huset bygget på pæle ude i lagunen med fantastisk havudsigt. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med separat bruser, et badekar samt toilet. Træterrasse med panoramaudsigt over havet, siddepladser og solstole. En trappe fører direkte ned i havet. Aldersgrænsen for at bo i denne værelsestype er over 12 år.

Medbring gerne dine egne badesko, da trædæk og træbroer bliver meget varme af solen.

Værelsesstørrelse: Ca. 85 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-3 personer.