Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thani Maldives, som ligger på den populære Baa Atoll, er omgivet af smukt koralrev og turkisblåt vand. Uanset om du bare vil tage det roligt i magiske omgivelser, eller om du vil være aktiv og udforske den fantastiske undervandsverden, er dette hotel noget for dig.


Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow med privat pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Seafront Villa for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Seafront Villa med privat pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Water Villa med privat pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Water Villa Superior med privat pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dusit Thani Maldives har en af Maldivernes største infinity-pools og ved det fine poolområde med en magisk havudsigt er der også solstole og parasoller. Og hvor end du er, er stranden og de turkise laguner kun et stenkast væk.

The Market er hotellets hovedrestaurant, der serverer buffet til morgenmad, frokost og middag. Benjarong Restaurant serverer autentiske thailandske retter og Sea Grill tilbyder, som navnet antyder, grillretter samt fiske- og skaldyrsretter. Flere barer.

Rundt om hele øen finder du alt fra farverige fisk, havskildpadder og rokker til revhajer. Mulighed for at låne snorkeludstyr. En kort bådtur væk ligger den verdensberømte Hanifaru Huraa, Maldivernes eneste UNESCO-certificerede reservat, hvor mange mantaer og hvalhajer holder til. Dykkercenter og vandsport.

Hotellets prisvindende spa, Deverana, ligger oppe i træerne og har en enestående udsigt. Fitnessrum, tennis og yoga. Der arrangeres også thailandske madlavningskurser og vinsmagning.

Information om transferen til hotellet:
Transfer er inkluderet i rejsens pris. Når du er landet i Male Lufthavn og har hentet din bagage, skal du gå til Dusit Thani skranken/skiltet og få yderligere information om transferen, som foregår med vandflyver og afgår fra en anden terminal, hvortil du skal med bus. Flyveturen tager ca. 35 minutter og derefter videre med speedbåd ca. 10 minutter. Tilladt vægt pr. person om bord på vandflyveren er 20 kg.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant The Market kl. 07.00-10.30
  • Frokost, fast 3-retters menu, i restaurant Sea Grill kl. 12.00-22.00
  • Frokost, fast 3-retters menu, i restaurant Benjarong kl. 12.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant The Market kl. 19.00-22.00
  • Middag, fast 3-retters menu, i restaurant Sea Grill kl. 12.00-22.00
  • Middag, fast tre-retters menu, i restaurant Benjarong kl. 19.00-22.00
  • Minibar, der fyldes op dagligt, så der er 4 øl, 10 sodavand og 4 juice
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i restauranternes og barernes åbningstid

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. På afrejsedagen gælder All Inclusive indtil afrejse.

Alle hoteller i Maldiverne

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldiverne er en uberørt perle, der ligger næsten lige så langt nordpå som man kan komme på Maldiverne. Her venter en afslappende ferie, hvor du bor i en skøn strandvilla eller en villa direkte på vandet. Og hvis havet ikke er nok, har alle villaer privat pool.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i Raa atollen. Her venter smukke, kridhvide strande, turkisblåt vand, lange gåture og mulighed for at snorkle på husrevet blandt koraller, havskildpadder, revhajer og fisk i alle regnbuens farver.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en dejlig afslappet atmosfære og byder på meget at vælge imellem med hensyn til faciliteter, aktiviteter og restauranter. Her lokker det brede udvalg af restauranter og barer, udover paradisstranden, det varme hav og de lækre pools. Tilføj vandsport som snorkling og dykning, og lad ferien begynde!

Velassaru Maldives

Lad tæerne synke ned i det bløde, hvide sand, kig ud over det krystalklare hav og nyd den magiske solnedgang... Det kan blive virkelighed på Velassaru Maldiverne. Her kan du nyde livets gode ting, såsom barfods gåture, at gå på opdagelse i de mange restauranter og barer, opleve livet under overfladen eller bare slappe af på en paradisisk strand.

Adaaran Club Rannalhi

På Hotel Adaaran Club Rannalhi er det nemt at falde i en rolig og behagelig feriestemning. Du bor i bungalower med en dejlig terrasse på selve øen eller over vandet med direkte adgang til det krystalklare hav nedenfor, her kan du nyde en spektakulær udsigt over horisonten og vågne op til bølgernes brusen om morgenen. All Inclusive er inkluderet, så det kunne ikke være mere bekvemt!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Book Adaaran Select Hudhuran Fushi til din ferie på Maldiverne, og du kan vælge bogstaveligt talt at bo med tæerne i det dejlige koralsand lige ved stranden. Et omfattende All Inclusive-program er inkluderet i prisen!

Adaaran Prestige Vadoo

Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et vidunderligt feriested, der byder gæster over 12 år velkommen, kun en halv times båd fra Malé. Du bor i Water Villas, og den fantastiske sandstrand på øen garanterer et vidunderligt ophold. Ved husrevet kan du opleve livet under overfladen, og over overfladen er der masser af vandsports-faciliteter og en spa til restitution. En butler er også klar til at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.