Adaaran Select Hudhuran Fushi

Book Adaaran Select Hudhuran Fushi til din ferie på Maldiverne, og du kan vælge bogstaveligt talt at bo med tæerne i det dejlige koralsand lige ved stranden. Et omfattende All Inclusive-program er inkluderet i prisen!


Værelsestyper

1-værelses villa for 1-3 personer eller1-4 personer, heraf 2 børn. Seafront Villa for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Adaaran Select Hudhuran Fushi bor du i mindre villaer i forskellig afstand fra stranden, hvor der er solstole og parasoller. Der er også en pool på hotellet og en separat børnepool for de yngre gæster.

På restauranten Banyan serveres der buffeter til morgenmad, frokost og middag. Ved reservation er det også muligt at spise dit buffetmåltid på Sunset Restaurant. Hvis du vil prøve indiske specialiteter, er Indian Pavilion stedet for dig. I surfsæsonen er der en særlig restaurant for alle surfere, Lohis Wave, hvor de kan spise morgenmad og frokost. Der serveres både snacks og drinks på Beach Grill. Der er yderligere to barer, Hiyala Bar og Tiki Bar.

Her har du alle muligheder for at prøve forskellige vandsportsfaciliteter. Snorkling er inkluderet samt SUP, kajakker, windsurfing (gyldig licens er påkrævet) og mindre katamaraner (gyldig licens er påkrævet). Mod betaling kan du blandt andet prøve dykning, vandski og jetski. Der er også et fitnessrum, bordtennis, beachvolley, badminton og billard. Det er muligt at bestille spabehandlinger såsom massage og forskellige skønhedsbehandlinger, mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Der er også lidt shoppingmuligheder på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

(Hotellet kalder programmet Premium All Inclusive)

  • Morgenmad på restaurant Banyan, kl. 07.30-09.30
  • Frokost på restaurant Banyan, kl. 12.30-14-30
  • Middag på restaurant Banyan, kl. 19.30-21.30
  • Mod reservation kan morgenmad, frokost og middag også indtages på restaurant Sunset (samme tider som på restaurant Banyan)
  • Snacks på Beach Grill, kl. 10.00-19.00
  • Internationale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Transfer er inkluderet i rejsens pris. Når du er landet i Male Lufthavn og har hentet din bagage, skal du gå til Adaaran skranken/skiltet for yderligere information om transfer. Transfer foregår med speedbåd ca. 40-45 minutter. Ventetid kan forekomme før båden sejler, men sjældent mere end 30 minutter. Ved hjemrejse forlader du hotellet ca. 4-4,5 timer før flyets afgang.

Alle hoteller i Maldiverne

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldiverne er en uberørt perle, der ligger næsten lige så langt nordpå som man kan komme på Maldiverne. Her venter en afslappende ferie, hvor du bor i en skøn strandvilla eller en villa direkte på vandet. Og hvis havet ikke er nok, har alle villaer privat pool.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thani Maldives, som ligger på den populære Baa Atoll, er omgivet af smukt koralrev og turkisblåt vand. Uanset om du bare vil tage det roligt i magiske omgivelser, eller om du vil være aktiv og udforske den fantastiske undervandsverden, er dette hotel noget for dig.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i Raa atollen. Her venter smukke, kridhvide strande, turkisblåt vand, lange gåture og mulighed for at snorkle på husrevet blandt koraller, havskildpadder, revhajer og fisk i alle regnbuens farver.

Kuramathi Maledives

Kuramathi Maldives har en dejlig afslappet atmosfære og byder på meget at vælge imellem med hensyn til faciliteter, aktiviteter og restauranter. Her lokker det brede udvalg af restauranter og barer, udover paradisstranden, det varme hav og de lækre pools. Tilføj vandsport som snorkling og dykning, og lad ferien begynde!

Velassaru Maldives

Lad tæerne synke ned i det bløde, hvide sand, kig ud over det krystalklare hav og nyd den magiske solnedgang... Det kan blive virkelighed på Velassaru Maldiverne. Her kan du nyde livets gode ting, såsom barfods gåture, at gå på opdagelse i de mange restauranter og barer, opleve livet under overfladen eller bare slappe af på en paradisisk strand.

Adaaran Club Rannalhi

På Hotel Adaaran Club Rannalhi er det nemt at falde i en rolig og behagelig feriestemning. Du bor i bungalower med en dejlig terrasse på selve øen eller over vandet med direkte adgang til det krystalklare hav nedenfor, her kan du nyde en spektakulær udsigt over horisonten og vågne op til bølgernes brusen om morgenen. All Inclusive er inkluderet, så det kunne ikke være mere bekvemt!

Adaaran Prestige Vadoo

Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et vidunderligt feriested, der byder gæster over 12 år velkommen, kun en halv times båd fra Malé. Du bor i Water Villas, og den fantastiske sandstrand på øen garanterer et vidunderligt ophold. Ved husrevet kan du opleve livet under overfladen, og over overfladen er der masser af vandsports-faciliteter og en spa til restitution. En butler er også klar til at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.