Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en dejlig afslappet atmosfære og byder på meget at vælge imellem med hensyn til faciliteter, aktiviteter og restauranter. Her lokker det brede udvalg af restauranter og barer, udover paradisstranden, det varme hav og de lækre pools. Tilføj vandsport som snorkling og dykning, og lad ferien begynde!

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Villa superior for 1-3 personer. Seafront Villa for 1-3 personer. Water Villa for 1-3 personer. Water Villa Deluxe for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kuramathi Maldives er et populært resort i øriget Maldiverne. Den er perfekt, hvis du udover total afslapning også ønsker noget variation og aktivitet. Hotellet har et spændende Eco center med blandt andet information om det spændende liv under overfladen og nogle forskellige naturstier på øen. For de yngre medlemmer af familien er der en børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Der er også to infinity-pools ved havet, en ferskvandspool i skyggen af palmer og en børnepool. Snorkling på husrevet er muligt direkte fra stranden.

Hotellet har i alt tre buffetrestauranter og ni à la carte-restauranter. Til morgenmad, frokost og aftensmad vil du blive tildelt en buffetrestaurant bestemt af din villas placering. Udvalget af à la carte-restauranter omfatter blandt andet Siam Garden, der serverer thailandske retter, Island Barbeque til grillmad, The Reef til fiske- og skaldyrsretter, Palm til retter fra køkkenerne omkring Middelhavet og pizza, Inguru til asiatiske retter, Kobe til japanske retter og Tandoor Mahal lokker med indiske smage. Blandt barerne bliver Sand Bar nok favoritten, hvor du kan slappe af i en behagelig chaiselong med en kølig drink og stikke tæerne i sandet, eller måske bliver elegante Champagne Loft din favorit?

Hotellets spa ligger midt på øen, omgivet af frodige områder og tilbyder forskellige former for behandlinger mod betaling, lige fra massage til urtebade og pedicure. Fitnessrum og tennis. Lettere aftenunderholdning med DJs, livemusik og filmaftener på stranden.

Forskellige aktiviteter på, i og under vandet tilbydes naturligvis i dette paradis. Dykkercenteret tilbyder kurser og udlejer udstyr og tilbyder dykkerudflugter. Det er også muligt at snorkle på stranden. Du kan leje en kajak, SUP og båd for at opleve området omkring øen.

Information om transferen til hotellet:
Transfer er inkluderet i rejsens pris. Når du er landet i Male lufthavn og har hentet din bagage, skal du gå til Kuramathis skranke/skilt for at få yderligere information om transferen, som foregår med vandflyver og afgår fra en anden terminal, hvortil hvor du skal med bus. Tilladt vægt pr. person om bord på vandflyveren er 20 kg. Turen tager ca. 25 min.

Måltider

Indgår:

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i en af restauranterne Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu
 • Frokostbuffet i en af restauranterne Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu
 • Middagsbuffet i en af restauranterne Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu
 • Te med tilbehør i Island Coffee Shop, Dhoni Bar eller i Inguru Restaurant, kl. 15.00-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i alle resortets barer
 • Sodavand og vand i minibaren på værelset
 • Udstyr til snorkling og windsurfing. En time om dagen er inkluderet
 • Et aftenkrydstogt og en bådtur til en nærliggende ø er inkluderet pr. ophold, indtil 5. januar 2024.
 • Kropsmassage i hotellets spa, kl. 09.00-15.00. Du modtager en voucher til en værdi af USD 35 som delbetaling. Gælder fra og med 6. januar 2024.

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår alt ovenfor, men også:

 • Morgenmad, frokost og middag i valgfri restaurant på resortet. Bordreservation kræves
 • Udvalgte vine (glas eller flaske) til middagen i valgt restaurant som ovenfor

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra frokost på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Maldiverne

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldiverne er en uberørt perle, der ligger næsten lige så langt nordpå som man kan komme på Maldiverne. Her venter en afslappende ferie, hvor du bor i en skøn strandvilla eller en villa direkte på vandet. Og hvis havet ikke er nok, har alle villaer privat pool.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thani Maldives, som ligger på den populære Baa Atoll, er omgivet af smukt koralrev og turkisblåt vand. Uanset om du bare vil tage det roligt i magiske omgivelser, eller om du vil være aktiv og udforske den fantastiske undervandsverden, er dette hotel noget for dig.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i Raa atollen. Her venter smukke, kridhvide strande, turkisblåt vand, lange gåture og mulighed for at snorkle på husrevet blandt koraller, havskildpadder, revhajer og fisk i alle regnbuens farver.

Velassaru Maldives

Lad tæerne synke ned i det bløde, hvide sand, kig ud over det krystalklare hav og nyd den magiske solnedgang... Det kan blive virkelighed på Velassaru Maldiverne. Her kan du nyde livets gode ting, såsom barfods gåture, at gå på opdagelse i de mange restauranter og barer, opleve livet under overfladen eller bare slappe af på en paradisisk strand.

Adaaran Club Rannalhi

På Hotel Adaaran Club Rannalhi er det nemt at falde i en rolig og behagelig feriestemning. Du bor i bungalower med en dejlig terrasse på selve øen eller over vandet med direkte adgang til det krystalklare hav nedenfor, her kan du nyde en spektakulær udsigt over horisonten og vågne op til bølgernes brusen om morgenen. All Inclusive er inkluderet, så det kunne ikke være mere bekvemt!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Book Adaaran Select Hudhuran Fushi til din ferie på Maldiverne, og du kan vælge bogstaveligt talt at bo med tæerne i det dejlige koralsand lige ved stranden. Et omfattende All Inclusive-program er inkluderet i prisen!

Adaaran Prestige Vadoo

Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et vidunderligt feriested, der byder gæster over 12 år velkommen, kun en halv times båd fra Malé. Du bor i Water Villas, og den fantastiske sandstrand på øen garanterer et vidunderligt ophold. Ved husrevet kan du opleve livet under overfladen, og over overfladen er der masser af vandsports-faciliteter og en spa til restitution. En butler er også klar til at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.