Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i Raa atollen. Her venter smukke, kridhvide strande, turkisblåt vand, lange gåture og mulighed for at snorkle på husrevet blandt koraller, havskildpadder, revhajer og fisk i alle regnbuens farver.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 1-2 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Sea Front Villa for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Water Villa for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det er nemt at blive fortryllet af undervandsverdenen, og man kan bruge mange timer på at snorkle ved Dhigali Maldivernes' husrev, der findes rundt om på øen. Her er der mange typer fisk og koraller at opdage. Der er også en lagune, perfekt til vandsport, samt et dykkercenter. Hvis du vil udforske, hvad der er under havoverfladen uden at blive våd, kan du tage med på en bådtur med glasbund. Snorkeludstyr kan lånes.

Capers buffetrestaurant, der er åben til morgenmad og aftensmad, serverer internationale retter og lokale delikatesser. Oplev Maldivernes sande essens på Faru-grillrestauranten, signaturrestauranten Battuta tager dig med på en rejse gennem mellemøstlige og asiatiske smagsvarianter, og restaurant Jade byder på enklere retter i løbet af dagen, og når solen går ned, tilbydes retter fra det asiatiske køkken. Beliggende i junglen findes et pizzeria, perfekt til take away. Hotellet har også en café, der bl.a. tilbyder mad og drikkevarer. Gå ikke glip af et besøg på Haali bar, bygget som en fuglerede, og her samles hotellets gæster for at nyde en magisk solnedgang.

Midt på øen, i frodige omgivelser, er der en spa med udendørs pool og dampbad og behandlinger. Fitnessrum. Yoga-pas. Filmaftener på stranden. Underholdning om aftenen med livemusik. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale, for børn 4-11 år. PADI dykkercenter. Ikke-motoriseret vandsport indgår, kajak, wakeboard og stand-up-paddle (SUP). Katamaran, windsurfing, vandski og bananbåd mod betaling.

Gratis wifi. Der findes en læge på resortet. Butik med souvenirs og badeprodukter.

Information om transferen til hotellet
Transfer er inkluderet i rejsens pris. Når du er landet i Male lufthavn og hentet har din bagage, skal du gå til Dhigali Maldives skranke/skilt for yderligere information om transferen. Transfer foregår med vandflyver, der afgår fra en anden terminal, hvortil du tager en bus. Alternativt foregår transferen med indenrigsflyver fra indenrigshallen. Flyveturen tager ca. 40 minutter og derefter videre med speedbåd omkring 1 time og 10 minutter. Tilladt vægt pr. person om bord på vandflyveren og på indenrigsflyvningen er 20 kg.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Capers
  • Frokostbuffet i restaurant Capers
  • À la carte-frokost i pizzeriaet, Café eller i Jade
  • Middagsbuffet i restaurant Capers
  • À la carte-middag i à la carte-restauranterne Faru, Battuta og Jade
  • Forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i hotellets barer

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Maldiverne

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldiverne er en uberørt perle, der ligger næsten lige så langt nordpå som man kan komme på Maldiverne. Her venter en afslappende ferie, hvor du bor i en skøn strandvilla eller en villa direkte på vandet. Og hvis havet ikke er nok, har alle villaer privat pool.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thani Maldives, som ligger på den populære Baa Atoll, er omgivet af smukt koralrev og turkisblåt vand. Uanset om du bare vil tage det roligt i magiske omgivelser, eller om du vil være aktiv og udforske den fantastiske undervandsverden, er dette hotel noget for dig.

Kuramathi Maledives

Kuramathi Maldives har en dejlig afslappet atmosfære og byder på meget at vælge imellem med hensyn til faciliteter, aktiviteter og restauranter. Her lokker det brede udvalg af restauranter og barer, udover paradisstranden, det varme hav og de lækre pools. Tilføj vandsport som snorkling og dykning, og lad ferien begynde!

Velassaru Maldives

Lad tæerne synke ned i det bløde, hvide sand, kig ud over det krystalklare hav og nyd den magiske solnedgang... Det kan blive virkelighed på Velassaru Maldiverne. Her kan du nyde livets gode ting, såsom barfods gåture, at gå på opdagelse i de mange restauranter og barer, opleve livet under overfladen eller bare slappe af på en paradisisk strand.

Adaaran Club Rannalhi

På Hotel Adaaran Club Rannalhi er det nemt at falde i en rolig og behagelig feriestemning. Du bor i bungalower med en dejlig terrasse på selve øen eller over vandet med direkte adgang til det krystalklare hav nedenfor, her kan du nyde en spektakulær udsigt over horisonten og vågne op til bølgernes brusen om morgenen. All Inclusive er inkluderet, så det kunne ikke være mere bekvemt!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Book Adaaran Select Hudhuran Fushi til din ferie på Maldiverne, og du kan vælge bogstaveligt talt at bo med tæerne i det dejlige koralsand lige ved stranden. Et omfattende All Inclusive-program er inkluderet i prisen!

Adaaran Prestige Vadoo

Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et vidunderligt feriested, der byder gæster over 12 år velkommen, kun en halv times båd fra Malé. Du bor i Water Villas, og den fantastiske sandstrand på øen garanterer et vidunderligt ophold. Ved husrevet kan du opleve livet under overfladen, og over overfladen er der masser af vandsports-faciliteter og en spa til restitution. En butler er også klar til at sikre, at du får en uforglemmelig ferie.