Marelen

  • • Vandrutsjebaner for børn
  • • Frodigt hotelområde
  • • Nær havet

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Smukke anlæg og orden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Marelen består af flere bygninger beliggende i en frodig have. På hotellet hersker en rolig og afslappende atmosfære. Poolområde med separat børnepool og jacuzzi. På hotellet er der også en pool med vandrutsjebaner for børn i alderen 3-12 år. Desuden er der en pool kun for voksne. Gratis solstole og parasoller ved pool og mod betaling på den lokale strand ca, 200 meter fra hotellet.

Buffetrestaurant der serverer internationale retter. Temabuffet alle aftener i ugen. Snack-/lobbybar.

Legeplads. Bordtennis og billard mod betaling. Basket og minifodbold. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Der findes brusefaciliteter for gæster med sen afrejse. Minimarked med begrænset sortiment. I haven findes en lille kirke.

Begrænset lokaltrafik. Flytrafik fra den nærliggende lufthavn kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Værd at vide

Marelen er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' choice awards 2021.

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. Med mad og drikkevarer inkluderet, kan du se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Anagenessis Village

Hotellet og den omkringliggende have giver Anagenessis Village et palælignende indtryk. Her bor du en kort afstand fra de livlige områder i Kalamaki, i rolige og smukke omgivelser, men med centrum og stranden inden for rækkevidde.

Caretta Beach

Velkommen til Caretta Beach, der ligger i den uberørte familieby Kalamaki med sin lange sandstrand og lave vand. Her kan du og familien slappe af ved poolen eller opleve både vandlandet og forlystelsesparken, som ligger på hotelområdet.

Crystal Beach

På hotel Crystal Beach kan du læne dig tilbage i solstolen og nyde den skønne udsigt over det glitrende hav! I poolbaren kan du nyde en kølende drink og nyde ferietilværelsen.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.