Marelen

  • • Vandrutsjebaner for børn
  • • Frodigt hotelområde
  • • Nær havet
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Specialtilbud til zakynthos

Book senest den 27/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på rejser til alle rejsemål på Zakynthos med afrejse i perioden 6/6 - 21/9. Gælder fly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,6 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Marelen består af flere bygninger beliggende i en frodig have. Poolområde med separat børnepool og jacuzzi. På hotellet er der også en pool med vandrutsjebaner for børn i alderen 3-12 år, som har åbent hver dag på visse tidspunkter. Desuden er der en pool kun for voksne. Gratis solstole og parasoller ved pool og mod betaling på den lokale strand ca, 200 meter fra hotellet.

Buffetrestaurant der serverer internationale retter. Temabuffet tre aftener om ugen. Snack-/lobbybar. I haven findes en lille kirke. Legeplads. Bordtennis og billard mod betaling. Basket og minifodbold. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Der findes brusefaciliteter for gæster med sen afrejse.

Begrænset lokaltrafik. Flytrafik fra den nærliggende lufthavn kan virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Marelen er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' choice awards 2021.