Dennys Inn

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet er søde og smilende, og de hjælper med alt, da de har fornemmelse for hvad vi evt. man...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Dennys Inn ligger i rolige omgivelser i Kalamaki og har en familiær atmosfære. Her er et poolområde med en pool med børnesektion og poolbar. Solstole og parasoller ved poolen.

Hotellet har en lille restaurant som serverer morgenmad, frokost og middag. Gratis wifi på fællesområder. Bordtennis og billard. En lille badmintonbane. Lokaltrafik. Der er ca. 300 m. til centrum og ca. 200 meter til stranden. Flytrafik fra den nærliggende lufthavn kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. All Inclusive er inkluderet og du kan se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Caretta Beach

Velkommen til All Inclusive-hotellet Caretta Beach, der ligger i den uberørte familieby Kalamaki med sin lange sandstrand og lave vand. Her kan du og familien hygge jer ved poolen eller opleve både vandlandet og forlystelsesparken, som ligger på hotelområdet.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.

Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort gåtur fra den lavvandede sandstrand i Kalamaki. Her kan børn bade i vandkanten om morgenen og i hotellets børnepool om eftermiddagen. Halvpension er inkluderet i prisen.

Sirocco

Sirocco er en grøn oase inden for rækkevidde af den fem kilometer lange strand i Kalamaki. Her venter afslappende dage ved poolen og aftenture til centrum af byen Kalamaki, hvor du kan nyde det græske køkken. For at bo på Sirocco skal du være fyldt 16 år.