Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lækkert at der var god plads poolen. Solsengene er fantastiske og håndklæderne er store. God serv...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Golden Sun Resort & Spa er et helt nyt hotel for gæster over 18 år. Hotellet ligger en kort gåtur til Kalamakis lange sandstrand hvor de kendte havskildpadder Caretta caretta tager til for at lægge sine æg. Hotellet består af flere mindre bygninger med pæne værelser med privat pool. På hotelområdet er der et hyggeligt poolområde med en stor pool og jacuzzi. Solstole med parasoller. I poolbaren serveres enkle retter og drikkevarer. Hotellets à la carte-restaurant serverer morgenmad og middag.

Gratis spa med indendørs pool og jacuzzi. Spabehandlinger mod betaling. Receptionen ligger på nabohotellet Golden Sun, som ligger ca. 200 meter bort. Der er ca. 130 meter til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. All Inclusive er inkluderet og du kan se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort gåtur fra den lavvandede sandstrand i Kalamaki. Her kan børn bade i vandkanten om morgenen og i hotellets børnepool om eftermiddagen.

Sirocco

Sirocco er en grøn oase inden for rækkevidde af den fem kilometer lange strand i Kalamaki. Her venter afslappende dage ved poolen og aftenture til centrum af byen Kalamaki, hvor du kan nyde det græske køkken. For at bo på Sirocco skal du være fyldt 16 år.