Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort gåtur fra den lavvandede sandstrand i Kalamaki. Her kan børn bade i vandkanten om morgenen og i hotellets børnepool om eftermiddagen.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cavo D'Oro Hotel ligger i et roligt område af Kalamaki på den sydlige side af Zakynthos. Kalamakis sandstrand er vidunderlig, lavvandet og velegnet til familier med børn, og på stranden lægger havskildpadderne deres æg. I Kalamaki har du et par restauranter og barer at vælge i mellem og tager du sydpå på stranden kommer du til det meget mere livlige Laganas. I Laganas finder du et større udvalg af restauranter.

Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene har en pool med en lavere del for børn samt et mindre poolområde kun for voksne. Solstole og parasoller.

I buffetrestauranten Remezzo kan du spise morgenmad og middag. I snackbaren kan du spise frokost og drikke kaffe. Græsk aften og grillaftener flere aftener om ugen. Aftenunderholdning. Engelsktalende personale arrangerer vandaerobic, konkurrencer og beachvolley. Billard.

Gratis wifi på hele hotellet. I receptionen er der el-kedel samt et strygejern og strygebræt til at låne. Der er omkring 6 kilometer til Zakynthos by, og der er et busstoppested lige uden for hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00.

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. All Inclusive er inkluderet og du kan se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.

Sirocco

Sirocco er en grøn oase inden for rækkevidde af den fem kilometer lange strand i Kalamaki. Her venter afslappende dage ved poolen og aftenture til centrum af byen Kalamaki, hvor du kan nyde det græske køkken. For at bo på Sirocco skal du være fyldt 16 år.