Bitzaro Grande

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool, værelser, personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Bitzaro Grande ligger i Kalamaki, mellem frodige haver og ca. 10 minutters gang fra stranden.

Hotellet har et dejligt poolområde med en stor pool, poolbar og en solterrasse, hvor du kan slappe af. Der findes også en jacuzzi (med aldersgrænse).

Bitzaro Grande har en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, Il Giardino. Buffetrestauranten giver mulighed for at sidde både indendørs og udendørs i et afslappende miljø med en smuk udsigt over poolen og hotellets have. Her serveres delikatesser fra både græske og internationale retter. Il Giardino tilbyder en fast menu med græske smag og grillede delikatesser. Dresscode til middag gælder, lange bukser og skjorte eller finere t-shirt til mænd. Strandtøj, sportstøj, sandaler, korte toppe og shorts er ikke tilladt. Book et bord mindst en dag i forvejen.

Hotellet har en tennisbane, et lille fitnessrum (åbent i dagstimerne), et billardbord og bordtennis. Du kan også slappe af i hotellets spa, Armonia Spa. Der er en bred vifte af rensende eller revitaliserende massagebehandlinger (mod betaling) og sauna. Aftenunderholdning med livemusik nogle aftener om ugen.

Gratis wifi overalt på hotellet.

Hotellet ligger ca. 500 meter fra Kalamaki Beach, som er en del af National Marine Park, hvor den berømte havskildpadde Caretta Caretta bor og yngler.

Hvis du vil spise ude eller shoppe, er der en række butikker, restauranter og barer inden for 500 meter fra hotellet. Det er ca. 2 kilometer til lufthavnen. Støj fra fly kan opfattes som forstyrrende (der flyver ingen fly om natten).

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Sandwiches, hamburgere og græsk salat i snackbaren, kl. 10.30-18.00
  • Eftermiddagssnacks, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Middag fra en fast menu i restaurant Il Giardino, bordreservation kræves
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 08.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. All Inclusive er inkluderet og du kan se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.

Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort gåtur fra den lavvandede sandstrand i Kalamaki. Her kan børn bade i vandkanten om morgenen og i hotellets børnepool om eftermiddagen.

Sirocco

Sirocco er en grøn oase inden for rækkevidde af den fem kilometer lange strand i Kalamaki. Her venter afslappende dage ved poolen og aftenture til centrum af byen Kalamaki, hvor du kan nyde det græske køkken. For at bo på Sirocco skal du være fyldt 16 år.