Bitzaro Grande

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Utrolig god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Bitzaro Grande ligger i Kalamaki, mellem frodige haver og ca. 10 minutters gang fra stranden.

Hotellet har et dejligt poolområde med en stor pool, poolbar og en solterrasse, hvor du kan slappe af.

Bitzaro Grande har en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, Il Giardino. Buffetrestauranten giver mulighed for at sidde både indendørs og udendørs i et afslappende miljø med en smuk udsigt over poolen og hotellets have. Her serveres delikatesser fra både græske og internationale retter. Il Giardino tilbyder en fast menu med græske smag og grillede delikatesser. Dress code gælder, lange bukser og skjorte eller finere t-shirt til mænd og ikke for stramt tøj til kvinder. Strandtøj, sportstøj, sandaler, korte toppe og shorts er ikke tilladt. Book et bord mindst en dag i forvejen.

Hotellet har en tennisbane, et lille fitnessrum (åbent fra kl. 10.00 til 18.00), et billardbord og bordtennis. Du kan også slappe af i hotellets spa, Armonia Spa. Der er en bred vifte af rensende eller revitaliserende massagebehandlinger (mod betaling) samt jacuzzi og sauna.

Gratis wifi overalt på hotellet.

Hotellet ligger ca. 500 meter fra Kalamaki Beach, som er en del af National Marine Park, hvor den berømte havskildpadde Caretta Caretta bor og yngler. Hold derfor øje med stranden! Hvis du vil spise ude eller shoppe, er der en række butikker, restauranter og barer inden for 500 meter fra hotellet. Det er ca. 2 kilometer til lufthavnen.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Sandwiches i snackbaren, kl. 10.00-18.00
  • Eftermiddagssnacks, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet eller middag fra en fast menu i restaurant Il Giardino, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Luftfartsstøj kan opfattes som forstyrrende (der er kun flyvninger om dagen).