Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlige og serviceminded personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Bitzaro Grande ligger i Kalamaki, mellem frodige haver og ca. 10 minutters gang fra stranden.

Hotellet har et dejligt poolområde med en stor pool, poolbar og en solterrasse, hvor du kan slappe af. Der findes også en jacuzzi (med aldersgrænse).

Bitzaro Grande har en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, Il Giardino. Buffetrestauranten giver mulighed for at sidde både indendørs og udendørs i et afslappende miljø med en smuk udsigt over poolen og hotellets have. Her serveres delikatesser fra både græske og internationale retter. Il Giardino tilbyder en fast menu med græske smag og grillede delikatesser. Dress code gælder, lange bukser og skjorte eller finere t-shirt til mænd og ikke for stramt tøj til kvinder. Strandtøj, sportstøj, sandaler, korte toppe og shorts er ikke tilladt. Book et bord mindst en dag i forvejen.

Hotellet har en tennisbane, et lille fitnessrum (åbent fra kl. 10.00 til 18.00), et billardbord og bordtennis. Du kan også slappe af i hotellets spa, Armonia Spa. Der er en bred vifte af rensende eller revitaliserende massagebehandlinger (mod betaling) samt jacuzzi og sauna.

Gratis wifi overalt på hotellet.

Hotellet ligger ca. 500 meter fra Kalamaki Beach, som er en del af National Marine Park, hvor den berømte havskildpadde Caretta Caretta bor og yngler. Hold derfor øje med stranden! Hvis du vil spise ude eller shoppe, er der en række butikker, restauranter og barer inden for 500 meter fra hotellet. Det er ca. 2 kilometer til lufthavnen.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Sandwiches, hamburgere og græsk salat i snackbaren, kl. 10.30-18.00
  • Eftermiddagssnacks, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Middag fra en fast menu i restaurant Il Giardino, bordreservation kræves
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 08.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Luftfartsstøj kan opfattes som forstyrrende (der er kun flyvninger om dagen).

Alle hoteller i Kalamaki

Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. Med mad og drikkevarer inkluderet, kan du se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Anagenessis Village

Hotellet og den omkringliggende have giver Anagenessis Village et palælignende indtryk. Her bor du en kort afstand fra de livlige områder i Kalamaki, i rolige og smukke omgivelser, men med centrum og stranden inden for rækkevidde.

Caretta Beach

Velkommen til Caretta Beach, der ligger i den uberørte familieby Kalamaki med sin lange sandstrand og lave vand. Her kan du og familien hygge jer ved poolen eller opleve både vandlandet og forlystelsesparken, som ligger på hotelområdet.

Crystal Beach

På hotel Crystal Beach kan du læne dig tilbage i solstolen og nyde den skønne udsigt over det glitrende hav! I poolbaren kan du nyde en kølende drink og nyde ferietilværelsen.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.