Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-28


9 ud af 10

+
Det ligger godt , tæt på alt
-

Bekræftet køb : 2023-08-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1772 bedømmelser
Meget godt
 
1144
Godt
 
435
Middel
 
132
Mindre godt
 
45
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

25-07-2022

af GitteLaur

Fantastisk ferieoplevelse

Netop hjemvendt fra storfamilieferie og alt var perfekt! Hotellet ligger tæt ved lækker strand og selve hotellet er superhyggeligt, selvom det er stort. Personalet er helt utrolig søde og venlige, alle fra reception, rengøring, pool bar til restaurant og bar personale. Det virkede som et godt team. Og selve Zakynthos er virkelig smuk som et postkort med bjerge, klipper og azurblåt hav som sagtens kan konkurrere med de smukkeste steder i Østen. Vi kommer helt sikkert igen. Særlig tak til Team Marelen!

 
27-07-2019

af Dorthe E Århus, Danmark

Dejligt hotel i flot have

Vi er netop kommet hjem efter en dejlig uges ferie på hotel Marelen, to voksne og to teenagere. Vi boede i et familieværelse, som var med to soveværelser og moderniseret badeværelse. Godt indrettet. Vores to teenagere savnede dog nogle swimmingpool og sportsaktiviteter, som kunne have samlet de unge mennesker på hotellet omkring de fantastiske faciliteter, som der er. Vi spise morgenmad i buffeten alle dage. God og velassorteret morgenmad. Vi har dog aldrig været et sted, hvor så mange gæster tog mad med sig fra buffeten. Vi synes det var pinligt, at folk vil være det bekendt. Pakkede mad ind i servietter og tog det med derfra. Personalet burde sige stop til de gæster, som ikke ved, hvordan man opfører sig. Vi spiste kun en enkelt gang i aftenbuffeten som var ok, men lidt dyr i forhold til hvad vi kunne spise for på en restaurant i byen. Stranden i Kalamaki ligger kun 300 meter derfra og er super skøn. Det flotteste og klareste vand at snorkle i. Vi har rejst meget, men denne strand er i en liga for sig. Intet plastik eller andet affald i hverken vand eller på strand. Det var så skønt at se. Vi lejede cykelbåde 3 dage og en af dagene var vi heldige og svømmede med en havskildpadde i det klare blå vand. En stor oplevelse. Hotel Marelen ligger i en meget flot og velplejet have. Stor ros til jeres dygtige gartner. Han knokler hver eneste dag udenfor i varmen med at klippe, trimme og vande så ALT ser super indbydende ud.

 
13-06-2017

af Tommy K Nykøbing Sjælland, Danmark

Godt hotel

Rigtig venlig personale og god service. Det er godt at de har et "voksen pool" når man rejser uden børn. ;-) Der er rent og pænt alle vegne. Hotellet er kun med morgenmad og der var et pænt udvalg. Det eneste minus er at flyene flyver lavt henover Kalamaki, men man vender sig utrolig hurtigt til det. Ville godt komme her igen

 
16-01-2013

af Spritta Frederikshavn, Danmark

Dejligt sted, nemt til by og strand

Hotellet ligger få minutters gang fra sandstranden. Meget stille sted, pga fredning af skildpadderne, så ingen motorstøj. Jeg boede der 2 uger med morgenmad, stor buffet både, tungt og sundt. Bare vælg! Dejlig pool, nogle dage lidt for lille, men sådan er det jo alle steder. Små værelser, men dejlig udsigt til haven og bjerge. Og kan man lide fly så er det hyggeligt. Måske tænker du støj... bare rolig pga skildpadderne, stopper flyvning når mørket falder. Er du til fest og farver så er der 2-3 km til Laganas, som er neonlys og byliv, men Kalamaki er stille og har masser af spisesteder for enhver smag.

 
14-06-2024

af Nadine H

Absolut zu empfehlen 😍

Wir waren eine Woche hier und haben uns wirklich sehr wohl gefühlt. Frühstück große Auswahl. Abendbuffet sehr abwechslungsreich und für jeden etwas dabei. Personal zuvorkommend. Zimmer geräumig und schöner Balkon. Es gibt einen Only Adults Pool, dort werden auch die Getränke direkt an die Liege serviert. Der Strand hat uns leider nicht gefallen aber wir hatten ein Mietauto und haben tolle Buchten entdeckt. Wir würden wieder kommen, da uns die Insel und das Hotel sehr gut gefallen hat.