Golden Sun

Uanset om du foretrækker stranddage eller at hænge ud ved poolen, så vil du nyde besøget på Golden Sun. All Inclusive er inkluderet og du kan se frem til afslappende feriedage i skønne omgivelser. Lad din pung blive på værelset, tag klip-klapper på og nyd en dejlig dag ved poolkanten.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

virkelig et smukt sted med fantastisk personale ! skønne omgivelser med pragtfuld have
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Golden Sun ligger i en dejlig frodig have i nærheden af stranden i Kalamaki. Stort poolområde med separat børnepool. Snackbar, jacuzzi samt solstole og parasoller. Pool-/snackbar.

Buffetrestauranten Giovanni serverer både lokale og internationale retter og er her du spiser morgenmad, frokost og middag. I poolbaren serverer sandwich, salater, is, kager og drinks. Underholdning i form af en græsk aften med en græsk sangerinde arrangeres to dage om ugen. Spillelokale med billard, bordtennis og fodbold.

På søsterhotellet Golden Sun Suites kan gæster over 18 år nyde hotellets pool og spa mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Ca. 700 meter til taverner og butikker. Flytrafik til og fra den nærliggende lufthavn kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Giovanni, kl. 07.30-09.30
  • Kolde og varme retter, kaffe og te, salater, is og kager i pool- og snackbaren, kl. 10.00-18.00
  • Frokostbuffet i restaurant Giovanni, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i restaurant Giovanni, kl. 19.00-21.30
  • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kalamaki

Dennys Inn

Dennys Inn er et populært og familiært hotel med god beliggenhed og herlig atmosfære. Poolområdet indbyder til afslappende dage og der er også mulighed for badeture på stranden som ligger i nærheden.

Marelen

I skønne frodige omgivelser ligger dette familievenlige hotel Marelen. Her trives både store og små ved de fine pools, men børnenes favorit bliver hurtigt hotellets sjove legepool med vandrutsjebaner. Ikke langt fra hotellet venter stranden og havet.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilfuldt All Inclusive-hotel i udkanten af Kalamaki, kun 10 minutters gang til byens centrum og den bløde sandstrand. På hotellet kan du slappe af i en hængekøje, nyde en kølig dukkert i den store pool, træne eller drikke en forfriskning fra poolbaren.

Golden Sun Resort & Spa

På Golden Sun Resort & Spa er det nemt at slappe af og nyde ferien. Alle værelser har pænt indrettede udepladser med private pools for en lidt mere luksuriøs ferie. Der er også et stort poolområde med poolbar, en à la carte-restaurant og et spa for skønne behandlinger. Du kan gå ned til Kalamakis strand for herlige badeture i bølgerne.

Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort gåtur fra den lavvandede sandstrand i Kalamaki. Her kan børn bade i vandkanten om morgenen og i hotellets børnepool om eftermiddagen.

Sirocco

Sirocco er en grøn oase inden for rækkevidde af den fem kilometer lange strand i Kalamaki. Her venter afslappende dage ved poolen og aftenture til centrum af byen Kalamaki, hvor du kan nyde det græske køkken. For at bo på Sirocco skal du være fyldt 16 år.