Bedømmelse af Golden Sun

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 79 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Dejligt fint hotel, god størrelse ikke blev for stort. Skøn pool
-
Musikken i baren, “vandfald” i pool larmede meget da det kørte hele tiden i stedet for intervaller

Bekræftet køb : 2021-07-20


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

983 bedømmelser
Meget godt
 
482
Godt
 
316
Middel
 
124
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
18

5 nyeste bedømmelser

19-07-2017

Indlæg af Lisepoul Store Heddinge, Danmark

Ferie

Helt vidunderligt hotel. Dejligt afslappet og venligt personale. Skøn mad .alt fint. Tæt på dejlig strand .værelserne super fine og rene. Lidt underholdning om aftenen.hyggelig have omkring pool. Ikke langt til en lille by, hvor vi kunne få alt fra souvenirs til supermarkedsvarer .

 
26-07-2014

Indlæg af 493Henning1_2 Sommersted, Danmark

Super hotel!!!!

Da vi læste mange dårlige anmeldelser, før vi rejste, var vi meget spændte. Men hotellet oversteg vores forventninger. Meget venligt personale. Virkelig lækker mad og gode værelser. Det eneste negative var, at madrasserne var uhyggeligt hårde. Et hotel vi varmt kan anbefale og helt sikkert vil besøge igen. Der er en rolig atmosfære, så man føler helt sikkert, at man får batterierne ladet op.

 
30-05-2014

Indlæg af Inge229 Humlebæk, Danmark

Skønt Hotel.

Golden Sun er et dejligt hotel. Ligger to min. gang fra en dejlig strand. Pænt og rent alle steder. Super søde og rart personale meget venlige. Hotellet er stille og roligt efter kl. 23.oo. Ligger på en stille vej, men flyene kommer meget tæt både på hotellet og stranden, vi syntes det var sjovt og ikke generende. Zakynthos er en frodig ø med mange flotte udsigter. Et hotel og ø som vi gerne vil besøge igen.

 
29-07-2012

Indlæg af LindaDahl Grindsted, Danmark

Dejligt hotel

Vi har lige været en uge på Golden sun hotel, Zakynthos, Kalamaki. Det var simpelthen bare et skønt skønt sted, dejlige værelser, dejlig mad, varieret hver dag, både morgen, middag og aften, personlaet var super søde, friske og venlige. Poolområdet lækkert og lige tilpas med liv, på den rolige måde.

 
05-07-2011

Indlæg af Ditte0203 Vejle, Danmark

Lækkert hotel, men.....

Vi var 2 hold venner på afslapningsferie (2af hvert køn) på dette hotel. Hotellet var meget pænere i virkeligheden end på apollos billeder (nymalet??) Det ligger super godt i forhold til både strand og "by" på en stille vej. Personalet på hotellet var møg sure (med undtagelse af rengøringspersonalet)! Det fitness rum der er på hotellet koster 6 euro pr. gang! Man kan desuden KUN anvende fitness rummet mellem. 10.00 og 14.00 pga. rengøring!! Vi kan absolut ikke anbefale, at betale de 6 euro, da maskiner og udstyr er af værste karakter!! Der skulle forestille, at være en jazucci på hotellet, vi tror også vi fandt den, men vi så den aldrig startet så istedet var der bare endnu en børnepool!! Men ellers et super sted, hvis man ikke har behov for hjælp/gode råd osv fra personalet. Det er et ideelt hotel for børnefamilier, men også for par der vil slappe af og hygge sig. Poolområdet er super lækkert. Kalamaki er en lille stille by, men der er nok af restauranter at vælge imellem. Start og landingsbane er stort set i forlængelse af hotellet, men for dem der kan synes det er træls, så skal det nævnes, at fly ikke må lette og lande om natten pga. skildpadderne. Vi synes personligt det er mega fedt, at ligge på stranden og flyene kommer lige over hovedet på en med hjulene ude... :-) Vi vil helt sikkert til Zakynthos igen og vil også gerne bo på Golden sun igen.