Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
6,9 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Vi havde bestilt familieværelse med et soveværelse og et opholdsrum med mulighed for opredning. Det var lavet om til to dobbeltværelser uden plads af bevæge sig på. Det er Apollos ansvar at de har brugt en forældet beskrivelse i omtalen af hotellet.

Bekræftet køb : 2023-09-26


6 ud af 10

+
Tæt på strand
-
Syntes der var beskidt omkring pool og haven og personale havde travlt med at kigge i deres mobiler hele tiden

Bekræftet køb : 2023-08-29


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

716 bedømmelser
Meget godt
 
235
Godt
 
207
Middel
 
137
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
77

5 nyeste bedømmelser

13-09-2022

af Kingdaller Samsø, Danmark

Ikke det bedste hotel…

Værelserne bliver ikke gjort ordentlige rene. Maden variere for lidt og man kører hurtig død i det 😬 Hotellet er vist to tidligere hotellet som er slået sammen, så det er underligt delt op. Værelse 729 som vi boede på lå rimelig godt lige ved siden af restauranten og for enden af en swim up pool. Området er velegnet til dårligt gående og bevægelses hæmmet mennesker.

 
17-07-2020

af LisafromDK Slangerup, Danmark

Perfekt til børnefamilier og god til prisen

Vi rejste flere samlet fra familien fra 1 år til 60 år. Vi var alle tilfredse med hotellet. Fin All inclusive, men ikke den store variation på buffeten og vinen smagte ganske dårligt. Vi havde værelser i den nye del som er i 2 etager. Lækre, lyse og rummelig Rengøringen ok, men der blev ikke gjort grundigt rent i de 2 uger vi var der. Det ligger i et stille børnevenligt område. Bussen ind til byen går lige ude foran hotellet. Der var altid plads ved poolen. Lidt langt at gå efter snacks når man bor i den nye del. Vi kommer gerne tilbage igen.

 
21-08-2019

af JosefineH247

Fordele og ulemper

Fordele: værelserne var fine, vi boede i den gamle bygning, hvor der var en god havudsigt og man var placeret lidt væk fra al musik og underholdning hvilket vi fandt passende da det var ret højt. Fin pool og solsenge samt tæt på strand og supermarkeder/restauranter. Super venligt personale både på hotellet og generelt på øen. Fin daglig rengøring på værelset. Ulemper: der var rigtig mange hvepse på hotellet hvilket forstyrrede måltiderne ret meget. Maden smagte fint, men det var meget international mad og ikke så meget græsk men rigelig udvalg. Parasollerne ved poolen havde tjent sine dage, så det var ikke alle som var lige gode. Sengene er lige til den hårde side efter vores smag. Toilettet på værelset havde problemer med at skylle ud hver gang.

 
20-06-2018

af Helle P Dragør, Copenhagen, Denmark

Overall nice, clean and friendly

Netop hjemkommet fra en uge på Cavo D'Oro hotel. Hotellet ligger dejlig centralt i Kalamaki med udsigt til vandet og til bjergene ved siden af. Masser af hyggelige barer, restauranter og supermarkeder tæt på. Personalet var venligt og imødekommende, og kom gerne med tips til ture. Check-in og ud gik nemt og hurtigt. Parkeringsplads på siden af hotellet (drej til venstre af lille vej kort efter supermarkedet) Maden var OK i forhold til et 3 stjernet hotel, hver dag (god pizza) og et par pastaretter og derudover vekslende salater, varme retter og desserter. 4 slags is til frokost og middag. Selvbetjeningsmaskiner til softdrinks og kaffe/varmt vand 3 forskellige steder på hotellet. 2 af dem tilgængelige hele døgnet. Vi fandt ikke underholdningen på hotellet interessant, og gik derfor ud i byen, hvis vi ville danse/høre musik. (Antonis Pool Bar). Boede i superior room med hav og pool udsigt og 3 senge, men boede i stueplan, så der var ikke så meget havudsigt og de besøgende ved poolen kunne kigge lige ind. Gode faste senge, rengøring ganske fin, havde et skab med en hylde, men manglede skuffe/skabsplads. Køleskab med lille fryser, ingen håndvask på badeværelset - den er i "entréen", hvilket kan være forstyrrende om natten. Hotellet er forholdsvis lydt. Gratis safeboks på værelset, stort "nøglebundt" med brik til strøm, dørnøgle, boksnøgle og hotelskilt, som ikke kunne skilles ad.. Vi afleverede ofte nøglen i receptionen for at slippe for at have den med på tur. Købte et par udflugter hos Eroski på den anden side af vejen, var lidt uheldige med vejr og buskaos, men talte med andre, som havde oplevet, at der var meget bedre styr på det. Vi gik en tur op ad bjerget til klosteret/ruinen på toppen af bjerget, en fantastisk tur på 13 km med storslåede udsigter over Kalamaki og Zante. Vi brugte ca 2t 15 min på turen op og 2 timer på turen ned. Oppe ved klosteret ligger en lille Cantina, som efter sigende skulle have god friskpresset appelsinjuice, men da vi var der omkring kl 11, var der endnu ikke åbent.

 
16-06-2017

af bjoernemor København, Danmark

Rigtig kedeligt mad

Skønt lille hotel.Rent, venligt personale, god beliggenhed, god pool, Alt godt på nær maden som virkelig er kedelig og enformet så efter to dage havde vi ikke lyst til at spise der mere. Masse af billige steder i nærheden som severe skønt mad. Ja der er underholdning om aften så man kan selvfølgelig forvente lidt højt musik osv men det står der også på hotellet beskrivelse så det kan man da ikke klage over. Vi syntes det var hyggeligt