Kassandra Bay

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 4 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Daglig og perfekt rengøring samt skift af håndklæder og sengetøj. Gode fitness faciliteter. Gode...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay er et moderne og strandnært hotel, som ligger i det rolige område Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Hotellet deler faciliteter såsom reception, restauranter og poolområder med hotellet Kassandra Bay Suites & Spa.

Stort poolområde med to pools, heraf én med børnesektion. Solstole, parasoller og poolhåndklæder ved både pools og strand.

Til sommeren 2023 renoveres hotellets restauranter og barer. Morgenmadsbuffeten serveres på Amvrosi restaurant, og hotellet er en del af programmet "Greek Breakfast", hvilket betyder, at der er fokus på lokalt producerede varer og regionale specialiteter. Dagens øvrige måltider vælges fra en à la carte-menu i en af restauranterne Pelagos (frokost), Mesoyios (middag) eller Black Olive (frokost og middag). Fokus er på middelhavsmad og græske specialiteter, men med internationale elementer. K Bar ved poolen serverer snacks og drinks hele dagen. Strandservice til drikkevarer er også tilgængelig.

Stort og dejligt spa med hammam, sauna og jacuzzi samt massage og skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Gratis adgang til fitnessrum. Vandsport på stranden mod betaling.

Wifi på hele hotelområdet.

Der findes et par taverner i nærheden af hotellet. Taxabåd fra hotellet, mod betaling, til Skiathos by. Gode busforbindelser til Skiathos by. Ca. 800 m til centrum i Achladies. Hovedvejen nær hotellet kan virke forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-resort, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Oniro Skiathos

Hotel Oniro Skiathos ligger i fredelige omgivelser på en bakke over badebugten Vasilias. Her venter en skøn ferie, og gå ikke glip af et besøg i restauranten, som serverer veltilberedte græske retter. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over havet.