Kassandra Bay

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Poolområde i frodige omgivelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde til ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer. Familie-værelser for 4 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenhed, service, venlig personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay er et moderne og strandnært hotel, som ligger i det rolige område Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Stort poolområde med to pools, heraf én med børnesektion. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar (Pelagos). Restaurant Amvrosia serverer morgenmadsbuffet og restaurant Kassandra serverer middagsbuffet. På hotellet er der også a la carte-restauranten Mesoyios.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Enkelte taverner i nærheden af hotellet. Strandservice med gratis solstole og parasoller samt strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer fra strandbaren ved at trykke på en knap på parasollen. Vandsportsmuligheder på stranden (ikke i hotellets regi) mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Aktiviteter for børn og voksne.

Taxabåd fra hotellet, mod betaling, til Skiathos by. Gode busforbindelser til Skiathos by. Ca. 800 m til centrum i Achladies. Hovedvejen nær hotellet kan virke forstyrrende. Hotellet deler faciliteter såsom reception, restauranter og poolområder med hotellet Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod betaling. Halvpension er morgenmads- og middagsbuffet i hotellets buffetrestaurant.

Værd at vide

Hotellet har spa, fitnessrum og legeplads, der er lukket i sommersæsonen 2020.