Kassandra Bay

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Poolområde i frodige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde til ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Større dobbeltværelser for 2-4 personer. Familie-værelser for 4 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenhed, service, venlig personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay er et moderne og strandnært hotel, som ligger i det rolige område Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Stort poolområde med to pools, heraf én med børnesektion. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar (Pelagos). Restaurant Amvrosia serverer morgenmadsbuffet og restaurant Kassandra serverer middagsbuffet. På hotellet er der også a la carte-restauranten Mesoyios.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Enkelte taverner i nærheden af hotellet. Strandservice med gratis solstole og parasoller samt strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer fra strandbaren ved at trykke på en knap på parasollen. Vandsportsmuligheder på stranden (ikke i hotellets regi) mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Aktiviteter for børn og voksne.

Taxabåd fra hotellet, mod betaling, til Skiathos by. Gode busforbindelser til Skiathos by. Ca. 800 m til centrum i Achladies. Hovedvejen nær hotellet kan virke forstyrrende. Hotellet deler faciliteter såsom reception, restauranter og poolområder med hotellet Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod betaling. Halvpension er morgenmads- og middagsbuffet i hotellets buffetrestaurant.

Vær opmærksom på

Hotellets fitnessrum er åben i 2021 men med visse restriktioner.

Afrejselufthavn-københavn