Kassandra Bay

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Poolområde i frodige omgivelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i etage for 2-4 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 4 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venlig og behjælpelig Personale, og værelset med udsigt..
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay er et moderne og strandnært hotel, som ligger i det rolige område Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Stort poolområde med to pools, heraf én med børnesektion. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar (Pelagos). Restaurant Amvrosia serverer morgenmadsbuffet og restaurant Kassandra serverer middagsbuffet. På hotellet er der også a la carte-restauranten Mesoyios.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Enkelte tavernaer i nærheden af hotellet. Strandservice med gratis solstole og parasoller samt strandhåndklæder. Du bestiller kolde drikkevarer fra strandbaren ved at trykke på en knap på parasollen. Vandsportsmuligheder på stranden (ikke i hotellets regi) mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt. Aktiviteter for børn og voksne.

Taxabåd fra hotellet, mod betaling, til Skiathos by. Gode busforbindelser til Skiathos by. Ca. 800 m til centrum i Achladies. Hovedvejen nær hotellet kan virke forstyrrende. Hotellet deler faciliteter såsom reception, restauranter og poolområder med hotellet Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes. Halvpension er morgenmadsbuffet og a la carte-middag.

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-kompleks, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Skiathos Club

Oplev hotel Skiathos Club beliggende i det naturskønne Katsarou-område, på en bakke ca. 800 meter ovenfor Vasilias-stranden på Skiathos. Herfra har du en fantastisk panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en svømmetur i poolen eller oplev seværdighederne i nærheden.