Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Daglig og perfekt rengøring samt skift af håndklæder og sengetøj. Gode fitness faciliteter. Gode møbler på værelset og flot badeværelse.
-
Ved ankomst fik vi at vide at internettet var nede på hele øen. Det var så ikke korrekte. Det var hotellets wifi til gæsterne, der var i udu. Fik først kode efter et par dage, da vi spurgte igen - her kunne de godt have gjort lidt for at informerer alle og ikke kun dem, der henvendte sig i receptionen. Og vi kunne have sparret gebyr på at hæve kontanter.

Bekræftet køb : 2023-09-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-29


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-15


9 ud af 10

+
-
Trappen ned til stranden for at få båden-trænger til en opdradering

Bekræftet køb : 2023-07-08


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-08


8 ud af 10

+
Beliggenhed , Service er i top
-
Værelset havde defekt bruser, men det blev ordnet med det samme. TV remoden duede ikke - den skulle have nye batterier - blev fikset med det samme.

Bekræftet køb : 2023-06-17


10 ud af 10

+
Rigtig god service, vidunderlig udsigt, dygtige folk i receptionen og den lille rutebåd til byen.
-

Bekræftet køb : 2023-06-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1406 bedømmelser
Meget godt
 
898
Godt
 
354
Middel
 
116
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

03-09-2023

af Miklarsen Rødovre, Danmark

Vælg ikke dette hotel

Anmeldelse af Kassandrabay Skiathos Hotel: Vores ophold på Kassandrabay Skiathos Hotel, og desværre var det ikke helt som forventet. Først og fremst fik vi ikke det værelse vi havde set på bildene eller som vi havde booket. Dette var værdig skuffende, da vi havde set frem til at bo i et værelse med spesielle fasiliteter og udsigt. Det ville vært bedre om hotellet havde vært ærlige om værelse i stedet for at ens forventninger som ikke bliv opfyldt. Et annet problem vi støtte på var mangelen på strandhåndklæder, som faktisk var inkludert i vores booking. Da vi bad om håndklær, havde de ikke nogle lige nu😳. Dette var frustrerende, spesielt siden vi havde planlagt at nyde stranden og havde forventet at ha tilgang til dette grundlæggende behovet. Det er vigtig at hotellet leverer det de lover og sørger for at alle inkluderte fasiliteter er tilgenlige for gæsterne. En anden ting som skuffet os var at det var umulig at få kaffe servert udenfor på terrassen. Vi blev fortalt at kaffeservicen kun var tilgængelig inde i restauranten for nogle af gæsterne, Dette var en skuffelse, da vi havde set frem til nyde en kop kaffe mens vi beundret den smukke udsigt fra terrassen. Det ville vært bedre hvis hotellet kunne tilbyd gæster den muligheten at nyde en kop kaffe udendørs.

 
22-09-2020

af MrJGF Danmark

Super hotel

Et flot femstjernet hotel med et dejligt poolområde, fin sandstrand, gode solvogne og meget venlige og hjælpsomme mennesker over alt. Dejlig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Man har sin egen tjener der tager alt maden for en. God afstand mellem bordene og ligeså mellem solvognene. Man føler sig helt tryg her i disse coronatider. Kan varm anbefales. Sørg for at vælge et værelse med udsigt over det Agæiske Hav for udsigten er fantastisk.

 
13-09-2020

af emil273 Ølstykke

Meget tæt på perfekt

Det var bare et tilfælde, vi faldt over dette hotel, men wow hvor var vi bare heldige. Opgraderet til superiorroom og havudsigten må man ikke spare på. Tilkøbet er det hele værd! Fra vi ankom og til vi rejste hjem igen, følte vi os hele tiden “ventet og velkommen”. Restauranten på stedet tilbyder et stort udvalg af veltilberedte retter fra A la Carte menuerne som vi valgte. Ikke store, men meget velsmagende retter. Der er også er stort udvalg fra buffeten. Overtjeneren Nikos og hans dygtige folk, gjorde kun oplevelserne bedre. Altid blev vi godt modtaget. Covid-19 tages meget seriøst på stedet og hvis man bliver smittet på Skiathos, er det IKKE hotellets skyld. Alt personale bære mundbind og holder afstand. Borde og stole rengøres grundigt efter hvert selskab. Hotellet ligger stort ser på stranden og vandet er perfekt. Hvis man er dårligt gående, kan der godt blive lidt udfordringer på stedet. Men der er elevator til alle etager og sliske til stranden. Værelset 608 hvor vi boede, var rummeligt og holdt rigtig pænt rent. Personale på stedet er enormt smilende, selvom det kun er øjnene man kan se. Det virker ægte og ikke påtaget - selvom det kun er et job. For at komme på mine 5 stjerner, skulle der være bedre afskærmning fra trafikstøj (kan nok kun høres hvis man ikke lukker døren mod vejen). Det er for de fleste en mindre ting,- men jeg “rutter” ikke med stjernerne. 4,6 ville være passende. De bedste anbefalinger herfra

 
17-01-2018

af Frank V København, Danmark

Pragtfuldt resort med top service!

En skønt blanding af luksus og traditionel græsk gæstfrihed. Smukt 170 graders udsyn til havet. Super pool område og kun 20 trin ned til havet med hotellets egne liggestole. Eneste minus er at andre også har opdaget dette sted, og måske at Skiathos Ø trænger til at blive rengjort.

 
12-06-2015

af Michaeljuellarsen Rødovre, Danmark

Godt hotel

Dejligt ophold! Godt hotel med god placering. Især er vi vilde med taxa båden der ligger til ved stranden lige ved hotellet. Der er dog få ting der ville pynte på det 5 stjernet hotel, fitness rum dårligt vedligeholdt! Kommer du hjem sent om aftnen er der mørkt på stranden, kan faktisk intet se, et par lamper ville gøre underværker.. Da der er morgenmads buffet, ville det se godt ud med en håndsprit, det er næsten et must, ikke? Ellers vil vi sige det er nok det bedste hotel på Øen.. Vi vil helt sikkert komme igen. NB!! På stranden ved broen, ligger en lille båd udlejning, vi lejede en motor båd og sejlede bla ud til en Ø, hvor der lå en lille terverne, spiste god frokost, slikkede solskin på medbragte håndklæder, og futtede hjem igen.. Fantastiske hjælpsomme folk, lidt dyrt, men alle pengene værd hilsen Karina og michael