Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 65 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ligger perfekt, og smukt 👍🏻
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


3 ud af 10

+
Stranden og udsigten og personalet i receptionen.
-
Værelserne var slidte, kedelige, dårlig indrettet Personalet i morgenmadsrestaurant uforskammede, tog tallerkener inden man havde tygget af munden. Omelet tog 15 min. Elendig morgenmad. Buffet om aftenen var hundedyrt og ikke ret godt. Man fik ikke skiftet shampoo, sæbe mm hele ugen - kun dem der stod 1 dag. Det ser så flot ud, men er gammelt, slidt og dårlige trapper

Bekræftet køb : 2022-09-10


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-13


9 ud af 10

+
Smuk beliggenhed, virkelig venligt personale, pænt og velholdt.
-

Bekræftet køb : 2022-06-18


9 ud af 10

+
Beliggenheden.
-

Bekræftet køb : 2022-06-18


9 ud af 10

+
Udsigt og privat strand med gratis strandstole
-

Bekræftet køb : 2022-06-11


9 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed ved bugten - sådan en smuk placering. Utroligt velholdt og flot hotel. Alle udendørsarealer står velplejet. Servicen er så god - alt personale er meget venligt og opmærksomt.
-

Bekræftet køb : 2022-05-28


8 ud af 10

+
meget smilende personale fantastisk beliggenhed super livredder fantastisk morgen- og aftenbuffet
-

Bekræftet køb : 2022-05-21


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-25


9 ud af 10

+
Venlig og behjælpelig Personale, og værelset med udsigt..
-
En "strandbar på selve stranden"...

Bekræftet køb : 2021-09-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1323 bedømmelser
Meget godt
 
837
Godt
 
338
Middel
 
111
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

22-09-2020

af MrJGF Danmark

Super hotel

Et flot femstjernet hotel med et dejligt poolområde, fin sandstrand, gode solvogne og meget venlige og hjælpsomme mennesker over alt. Dejlig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Man har sin egen tjener der tager alt maden for en. God afstand mellem bordene og ligeså mellem solvognene. Man føler sig helt tryg her i disse coronatider. Kan varm anbefales. Sørg for at vælge et værelse med udsigt over det Agæiske Hav for udsigten er fantastisk.

 
13-09-2020

af emil273 Ølstykke

Meget tæt på perfekt

Det var bare et tilfælde, vi faldt over dette hotel, men wow hvor var vi bare heldige. Opgraderet til superiorroom og havudsigten må man ikke spare på. Tilkøbet er det hele værd! Fra vi ankom og til vi rejste hjem igen, følte vi os hele tiden “ventet og velkommen”. Restauranten på stedet tilbyder et stort udvalg af veltilberedte retter fra A la Carte menuerne som vi valgte. Ikke store, men meget velsmagende retter. Der er også er stort udvalg fra buffeten. Overtjeneren Nikos og hans dygtige folk, gjorde kun oplevelserne bedre. Altid blev vi godt modtaget. Covid-19 tages meget seriøst på stedet og hvis man bliver smittet på Skiathos, er det IKKE hotellets skyld. Alt personale bære mundbind og holder afstand. Borde og stole rengøres grundigt efter hvert selskab. Hotellet ligger stort ser på stranden og vandet er perfekt. Hvis man er dårligt gående, kan der godt blive lidt udfordringer på stedet. Men der er elevator til alle etager og sliske til stranden. Værelset 608 hvor vi boede, var rummeligt og holdt rigtig pænt rent. Personale på stedet er enormt smilende, selvom det kun er øjnene man kan se. Det virker ægte og ikke påtaget - selvom det kun er et job. For at komme på mine 5 stjerner, skulle der være bedre afskærmning fra trafikstøj (kan nok kun høres hvis man ikke lukker døren mod vejen). Det er for de fleste en mindre ting,- men jeg “rutter” ikke med stjernerne. 4,6 ville være passende. De bedste anbefalinger herfra

 
17-01-2018

af Frank V København, Danmark

Pragtfuldt resort med top service!

En skønt blanding af luksus og traditionel græsk gæstfrihed. Smukt 170 graders udsyn til havet. Super pool område og kun 20 trin ned til havet med hotellets egne liggestole. Eneste minus er at andre også har opdaget dette sted, og måske at Skiathos Ø trænger til at blive rengjort.

 
12-06-2015

af Michaeljuellarsen Rødovre, Danmark

Godt hotel

Dejligt ophold! Godt hotel med god placering. Især er vi vilde med taxa båden der ligger til ved stranden lige ved hotellet. Der er dog få ting der ville pynte på det 5 stjernet hotel, fitness rum dårligt vedligeholdt! Kommer du hjem sent om aftnen er der mørkt på stranden, kan faktisk intet se, et par lamper ville gøre underværker.. Da der er morgenmads buffet, ville det se godt ud med en håndsprit, det er næsten et must, ikke? Ellers vil vi sige det er nok det bedste hotel på Øen.. Vi vil helt sikkert komme igen. NB!! På stranden ved broen, ligger en lille båd udlejning, vi lejede en motor båd og sejlede bla ud til en Ø, hvor der lå en lille terverne, spiste god frokost, slikkede solskin på medbragte håndklæder, og futtede hjem igen.. Fantastiske hjælpsomme folk, lidt dyrt, men alle pengene værd hilsen Karina og michael

 
17-03-2015

af Dinglo_Copenhagen Copenhagen

Lækkert hotel med god beliggenhed

Har været på hotellet 2 gange - I 2013 og 2014. Begge gange i -4 dage. Jeg har kun boet på deluxeværelse og på disse er beliggenheden virkelig dejlig - Med en skøn havudsigt fra balkonen til værelset. Eneste ærgerlige ved hotellet er, at morgenmaden er virkelig kedelig. Med mindre altså at man har lyst til kage, eller fedtdryppende mad. Man må ikke tage sin kaffe med sig udendørs efter at have spist og super synd, at morgenmaden kun må spises indendørs - Særligt underligt egentligt, for hotellet har en restaurant som ligger halvt ude/inde hvor det ville være perfekt at servere morgenmad. Det er trist at køkkenet ikke kan koge et æg. Uanset om man vælger et blødkogt eller hårdkogt, så er ægget helt blåligt og overkogt. Der står en medarbejder og laver pandekager, hvilket er helt spildt, for det er ikke mange børn på hotellet. Det ville være helt perfekt hvis man kunne få en omelet istedet for en pandekage. Faktisk så fjorde standarden på morgenmaden, at vi valgte at spise vores morgenmad et andet sted. Vælger at give 5 stjerner - For hotellet er trods alt et af de absolut bedste på Skiathos. Også derfor vi allerede nu har booket på hotellet til igen i år og håber at de har valgt at ændre på standarden af morgenmad - Og måske endda flytter morgenmaden over i den anden afdeling.