Oniro Skiathos

Fra poolområdet på hotel Oniro Skiathos har du en betagende udsigt over havet, hotellet ligger i fredelige omgivelser på en bakke over badebugten Vasilias. Her venter en skøn ferie, og gå ikke glip af et besøg i restauranten, som serverer veltilberedte græske retter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oniro Skiathos ligger i det rolige område af Vasilias, mellem Megali Ammos og Achladies. Her findes poolområde med en fantastisk udsigt over havet. Pool med børnesektion. Solstole og parasoller. Nær poolen ligger hotellets restaurant og bar, som byder på velsmagende retter og forfriskende drinks.

Gratis wifi på hele hotellet. Masser af niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Ca. 2 kilometer til nærmeste minimarked. Forbindelser med lokal bus og taxabåd til Skiathos by er tilgængelige på henholdsvis stranden og hovedvejen. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Kassandra Bay Suites & Spa

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-resort, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.